Humanitarna akcija

Prikupljanje hrane za gladne obitelji trećemajaca: Donacije moguće ostaviti u Klubu mladih

Portal Novilist.hr

Foto Klub mladih

Foto Klub mladih

Pozivamo još jednom sve naše sugrađane da pomognu, u okviru svojih mogućnosti, gladnim obiteljima radnika 3. Maja, poručuju iz Kluba mladihRIJEKA Klub mladih priključio se humanitarnoj akciji prikupljanja hrane za gladne obitelji trećemajaca, koji su već tri mjeseca bez plaće. Humanitarnu akciju organiziraju dvije naše sugrađanke Jasna Vrhovac i Marina Kilinčan. 


– Ovo je već sedmo prikupljanje hrane za gladne obitelji radnika 3. Maja i svaki put prikupljeno nije dosta za polovicu obitelji. Moramo se probuditi i apelirati da svatko pomogne koliko može! Uvijek smo pomagali, Riječani su se uvijek pokazali kao ljudi velikog srca, sada su na redu vaši sugrađani, poručuju u Klubu mladih.


Obitelji doslovno nemaju za kruh!


Što je potrebno?
– Hrana: konzervirana hrana (paštete, konzerve, mesni doručak, tuna, trajne salame, grah, ukiseljeno povrće…), brašno, suhi kvasac, ulje, trajno mlijeko, riža, palenta, pašta… sve što mislite da je jednoj obitelji potrebno (napominjemo da se kupuje hrana dužeg roka trajanja i da istu nije potrebno držati u hladnjaku)


– Higijenske potrepštine


– Lijekovi koji se mogu kupiti bez recepta: lijekovi protiv bolova, za skidanje temperature, lijekovi za klince…


Gdje donijeti potrepštine?


– u Klub mladih Rijeka, Erazma Barčića 9A (od Teatra Fenice prema FINA-i, pored srpskog konzulata). Periodički će se prikupljeno nositi u prostorije 3. Maja gdje se pomoć distribuira.


– U četvrtak, 7. ožujka, od 15 do 17 sati na parkingu kod autopraonice Kantrida


– Pozivamo još jednom sve naše sugrađane da pomognu, u okviru svojih mogućnosti, gladnim obiteljima radnika 3. Maja, poručuju iz Kluba mladih.


U Klub mladih Rijeka pomoć možete nositi:


– pon-pet: 07-21h


– subota: 10-21h


– nedjelja: 15-21h