Priznanja najboljima

Poznati su dobitnici ovogodišnjih Rektorovih nagrada Sveučilišta u Rijeci

Ingrid Šestan KučićRIJEKA – Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. Snježana Prijić-Samaržija odabrala je ovogodišnje dobitnike Rektorovih nagrada, a nagradu za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad osvojili su Toni Jurić, Mia Klapan i Anđela Lukić, diplomirani studenti integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicina Medicinskog fakulteta u Rijeci, kao i Matea Ignatoski, diplomirana studentica diplomskog sveučilišnog studija Računarstvo Tehničkog fakulteta te Dora Rašan, studentica diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u hotelijerstvu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.


Nagrada »Student volonter godine« pripala je Maji Mrak, studentici integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicina Medicinskog fakulteta u Rijeci, a nagrada za najbolji studentski projekt Filipu Karadžiću, studentu preddiplomskog sveučilišnog studija Ekonomija Ekonomskog fakulteta u Rijeci.


Nagrada za studentski aktivizam ide Ivani Kosec, studentici diplomskog sveučilišnog studija Poslovna ekonomija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a nagrada za sport Ani Mioč, studentici diplomskog sveučilišnog studija Biotehnologija u medicini Sveučilišta u Rijeci, Odjela za biotehnologiju.