Nepoželjni

Poznati riječki kafić javno objavio poruku HDZ-ovcima i njihovim simpatizerima: ‘U naš lokal više niste dobrodošli’

P. N.

Foto NL, Facebook

Foto NL, Facebook

"Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo vas da ne dolazite više u naš bar jer ovdje niste dobrodošli", napisali suPopularni riječki cocktail bar “Three Monkeys” ima zanimljivu objavu – poručili su svim članovima i simpatizerima HDZ-a da više nisu dobrodošli u njihovom lokalu.


Na Facebook profilu ugostiteljskog objekta kojeg prati oko pet i pol tisuća ljudi, kažu da su se na to odlučili “povodom premijerove nagrade da, zato jer su bili dobri, odsad mogu poput pumpi i kioska, prodavati kavu za van”.


“Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo vas da ne dolazite više u naš bar jer ovdje niste dobrodošli”, napisali su i nabrojali potom razloge za ovakvu odluku.
Glavni je što je, navode, “krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera HDZ-a”, dok je svatko tko ne razmišlja isto srbočetnik i komunist.


“Ne želim vas blizu svjestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit cete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan. Svjestan sam da se neće ništa promijeniti dok mali čovjek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete”, zaključuju uz poruku – no passaran.Nakon objave ovog teksta javio se vlasnik Three Monkeys bara s porukom da sve navedeno izražava samo njegov osobni stav, a ne i mišljenje niti osobni stav djelatnika i osoblja “Three monkeys” bara.