NEVRIJEME

POPLAVLJENA RIJEKA Grom srušio dimnjak, voda ušla u Export na Delti: Pogledajte fotografije i video

Šarlota Brnčić, P. N.

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

U tri navrata morali su priskočiti u pomoć zbog prave pravcate poplave, pa su tako izlazili zbog poplava na kućnom broju 15 Cindrićeve ulice, na broju 38 Ulice Bok na Drenovi, a poplavljen je već uobičajeno bio i ŠkoljićRIJEKA – Goleme količine kiše što su u vrlo kratkom vremenu pale na području Rijeke zadale su prave muke riječkim vatrogascima.


Intervencije su se krenule redati jedna za drugom, pa su tako bili pozvani na Bulevard gdje je vozačica automobila ostala doslovno blokirana u bujici vode u tunelu.


U Zametskoj ulici na kućnom broju 59 grom je udario u dimnjak i srušio ga, a uslijed snažne grmljavine vjerojatno se upalio i alarm na kućnom broju 2 Ulice Udatnoga na Zametu.

U tri navrata morali su priskočiti u pomoć zbog prave pravcate poplave, pa su tako izlazili zbog poplava na kućnom broju 15 Cindrićeve ulice, na broju 38 Ulice Bok na Drenovi, a poplavljen je već uobičajeno bio i Školjić.


Radi obilne kiše koja pada tijekom dana, došlo je do prodora vode u prostor Exporta na Delti, zbog čega će se Export do daljnjeg privremeno zatvoriti za posjetitelje.


Foto galerija: Nevrijeme u Rijeci Foto: Marko Gracin


Foto galerija: Nevrijeme u Rijeci Foto: Marko GracinO ponovnom otvaranju Exporta javnost će biti pravovremeno obaviještena, izvijestili su iz Odnosa s javnosti EPK Rijeka 2020.