Opatijska policija

Policija traži kradljivce lutaka: Ovo su mogući počinitelji krađe skupocjenih lutaka. Prepoznajete li ih?

Aleksandra Kućel Ilić

foto: PU Primorsko-goranska

foto: PU Primorsko-goranska

S njim je bila ženska osoba, starosti između 30 i 35 godina, sitnije tjelesne građe, visine oko 165 cm., odjevena u crne kožne hlače i crnu jaknu s crno-bijelom zimskom kapom na glavi.OPATIJA – Opatijska policija provodi kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe, počinjenog između 1. i 2. prosinca iz Umjetničkog paviljona Jurja Šporera u Opatiji. Prema dosad utvrđenom, za sada nepoznati počinitelj otuđio je plastične lutke »orašara« i »vojnika«, oštetivši tvrtku iz Pule za nekoliko tisuća kuna.


U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja – ćelavog muškarca jače tjelesne građe, starosti oko 50 godina, visine oko 190 cm., odjevenog u crnu zimsku jaknu, plavu košulju, plave traperice i crno bijele tenisice. S njim je bila ženska osoba, starosti između 30 i 35 godina, sitnije tjelesne građe, visine oko 165 cm., odjevena u crne kožne hlače i crnu jaknu s crno-bijelom zimskom kapom na glavi.


Policija moli građane ukoliko raspolažu informacijama o osobama s fotografija da obavijeste Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111 i 710-188, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected] Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno – objavljeno je na portalu PU Primorsko-goranske.