Cjeloživotno obrazovanje

Počeo novi ciklus EFRI International Business Workshops 2022.

Orjana Antešić

Foto Ana Križanec

Foto Ana Križanec

Završetkom programa cjeloživotnog obrazovanja, sudionici dobivaju diplomu s pripadajućih 6 ECTS bodova kao i certifikat IB&M programa.Nakon dvogodišnjeg pauziranja uslijed Covid pandemije, na Ekonomskom fakultetu u Rijeci danas je startao još jedan, peti po redu, izvedbeni ciklus međunarodnog programa cjeloživotnog obrazovanja “EFRI International Business Workshops 2022”.


Riječ je o višednevnom međunarodnom programu koji se izvodi na engleskom jeziku, a u dosadašnjim ciklusima, koji se organiziraju jednom godišnje, sudjelovalo je više od stotinjak studenata iz Europske unije i šire – od Njemačke, Nizozemske, Francuske, Cipra, Venecuele, Libanona, Konga i Hrvatske.


Završetkom programa cjeloživotnog obrazovanja, sudionici dobivaju diplomu s pripadajućih 6 ECTS bodova kao i certifikat IB&M programa.

Sam program koncipiran je i usmjeren prema generiranju dodatnog znanja i unaprjeđenju poslovne komunikacije i vještina za sudionike na području međunarodnog poslovanja, međunarodnog pregovaranja i to putem predavanja, radionica i realizacije pripremnog zadatka, a u sklopu programa uobičajeno se organizira i posjet tvrtkama etabliranim na tržištu.


Ove godine polaznici “EFRI International Business Workshops 2022” imat će priliku dobiti uvid u praktičnu primjenu znanja iz međunarodnog poslovanja i komunikacije u riječkom resortu Hilton Costabella, doznajemo od voditelja programa “EFRI International Business Workshops” Tomislava Galovića, izvanrednog profesora na Katedri za međunarodnu ekonomiju Ekonomskog fakulteta u Rijeci.


U ovogodišnjem izvedbenom ciklusu, prvom nakon dvije godine pauze, sudjeluje sedam polaznika iz Cipra, Finske i Hrvatske.