Svečano otvorenje

Plodine otvorile novi supermarket Rio Kantrida: “Ovaj novi dućan im je pun pogodak!”

Bruna Matičić

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Plodine nastavljaju širenje te uspješno poslovanje, a povodom otvorenja tvrtka je uručila i donaciju od 20 tisuća kuna Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.Na Kantridi, na adresi Labinska 51, u sklopu novog stambeno-poslovnog projekta Rio Kantrida danas je otvorena već 15. po redu riječka poslovnica tvrtke Plodine.


Foto galerija: Plodine otvorile novi supermarket Rio Kantrida Foto: Sergej Drechsler


Vrata novog supermarketa Plodina svečano su otvorili direktor maloprodaje Plodina Luka Ćurković i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović prerezavši zajedno crvenu vrpcu u društvu partnera i članova uprave, ali i brojnih znatiželjnih kupaca koji su na otvorenje pristigli ranom zorom.Otvoreno 40-tak radnih mjesta
Nova poslovnica na Kantridi otvorena je u sklopu novog stambeno-poslovnog projekta Rio Kantrida koji u stambenom dijelu ima tri zgrade i ukupno 273 stana, dok se poslovni dio Plodina prostire na ukupno 1.700 kvadratnih metara te je otvorio četrdesetak novih radnih mjesta.Ovim potezom Plodine nastavljaju širenje te uspješno poslovanje, a povodom otvorenja tvrtka je uručila i donaciju od 20 tisuća kuna Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.– Ovo su 15. po redu Plodine na području Rijeke i riječkog prstena, a ovim otvorenjem Plodine će imati ukupno 110 supermarketa u Hrvatskoj.Objekt se prostire na 1.700 kvadrata s kompletnom ponudom i širokim izborom proizvoda te svakodnevno svježim proizvodima u odjelu pekarnice, delikatese i gastra, kao i mesnice te zelene tržnice.


Nastavljaju intenzivno širenje


Plodine ovime nastavljaju intenzivno širenje diljem Hrvatske te ćemo do kraja godine otvoriti desetak objekata, a sljedeće godine useljavamo i u novi prostor tornja na Pećinama čime ćemo obilježiti tridesetu godišnjicu svoga poslovanja.


Foto Sergej Drechsler


Zgrada se prostire na 200 tisuća kvadrata i bit će ugodna nama, ali i oku Riječana jer ćemo promijeniti kompletnu vizuru grada, rekao je danas Luka Ćurković, dok je gradonačelnik Filipović pozdravio prisutne i čestitao zaposlenicima i upravi Plodina na otvaranju nove poslovnice.– Plodine su jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i praktički se bore s velikim međunarodnim igračima. Drago mi je da ta riječka tvrtka zapošljava veliki broj ljudi te ima najveći dobit i promet na našem području.Tvrtka ima dobru poslovnu strategiju te se nadam da će tako i ostati, rekao je Filipović i kupcima zaželio ugodnu kupovinu, a upravi Plodina puno poslovnih uspjeha.


Kupci pohrlili od jutra


Novootvorene Plodine Rio Kantrida već u jutarnjim satima pohodili su mnogobrojni kupci kojima je predstavljena i nova komunikacijska platforma “Uvijek od akcije”, a u trgovini im je pomagao i glumac Domagoj Janković, odnosno Agent 0,99.Uz posebne ponude i akcijske cijene, Plodine su svakom kupcu prilikom kupovine darovali i čvrstu višekratnu eko vrećicu te su pripremili bogat program.Tijekom cijeloga dana vrtilo se kolo sreće s preko 600 nagrada, a zavrtio se i roštilj uz besplatna osvježavajuća pića. Za dobru atmosferu zadužen je bio DJ, a najmlađe su uveseljavali mađioničar i klaun Balonko.– Oduševljena sam! Sin mi je tu kupio stan i čeka useljenje. Oni su presretni, skoro pa će u pidžami moći otići u dućan, rekla nam je Lidija Četković dodajući kako inače voli Plodine te često kupujem u njihovim dućanima, kao i to da je zadovoljna akcijama i ponudama koju imaju.


Novi dućan pun pogodak


Na otvaranje u društvu unuka stigao je i Miljenko Munjas.– Došao sam s unucima na bazene Kantrida. Jedan je ostao na plivanju, a s drugim sam odlučio prošetati do Plodina jer sam znao za današnje otvorenje.Trgovina je lijepa, asortiman i cijene su kao i u drugim dućanima. Sve u svemu – zadovoljavajuće, rekao je.


Uz njih, sreću novim dućanom krila nije ni Elda Bačić koja je na otvorenje stigla u društvu prijateljice.– Na otvorenje smo došle pješke iz Marčeljeve drage. Hodale smo skoro dva kilometra. Naravno da smo bile motivirane jer ovo je prvi veliki dućan u našoj blizini do kojeg ne moramo ići automobilom.Ovo je uspjeh za Plodine, ali i za nas. Naime, u ovom dijelu grada pretežno žive umirovljenici, a mnogi više ne voze, tako da je novi dućan pun pogodak, rekla je Elda te dodala da je razočarana što okoliš i parking nisu do kraja uređeni, ali kako vjeruje da će se i to ubrzo srediti.Svi znatiželjnici koji se će uputiti u novootvorenu poslovnicu moraju znati kako će posebna ponuda koju su pripremili povodom otvorenja vrijediti sve do utorka, 12. srpnja, a radno vrijeme Plodina Rio Kantrida je od ponedjeljka do nedjelje, od 7 do 22. sata.