Predstavljanje

PGS ponosan na svoje ljude: Naši kandidati nude bolju i pošteniju izvršnu vlast

Damir Cupać

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Imamo devet kandidata za načelnike i gradonačelnike te podržavamo dva nezavisna kandidata. Imamo veliko iskustvo u vođenju komunalne politike, što smo i dokazali, rekao je Darijo VasilićPredsjednik PGS-a Darijo Vasilić izjavio je da ova stranka ima ukupno devet kandidata za načelnike i gradonačelnike te da podržava dva nezavisna kandidata koji se bore za izvršnu vlast.


– Imamo veliko iskustvo u vođenju komunalne politike, a to su naši dosadašnji načelnici i gradonačelnici dokazali. Imamo znanje i snagu kako bismo pomogli našim kandidatima u obnašanju izvršnih funkcija, a kako to radimo, najbolje svjedoči primjer Grada Krka, poručio je Vasilić koji je još jednom kandidat za gradonačelnika Grada Krka.


Senka Šubat natječe se za gradonačelnicu Bakra i poručila je da je dosta toga da se akteri dijele na vladajuće i one koji to nisu jer iz te podjele nastaje podjela na one koji imaju i one kojima se mnoge stvari uskraćuju.


Dosta bahatosti
– Dosta je te bahatosti i kao gradonačelnica ću inzistirati na transparentnosti trošenja javnog novca. Pozivam birače da izađu na izbore jer će njihov glas odrediti budućnost, kazala je Šubat.


Boris Barbalić kandidat u Baški pojasnio je da njegov slogan »Baška svima« dovoljno govori kako stoje stvari u tom krčkom mjestu i najavio je da će promijeniti trenutno stanje stvari, a to je da je tamo dobro samo nekima.


Marko Sobotinčić podsjetio je da je 16 godina vijećnik u Općini Čavle i poručio da ima snage i znanja učiniti taj kraj boljim i uspješnijim stavljanjem u funkciju na pravi način prokjekata kao što su automotodrom i aerodrom jer je riječ o projektima koji imaju županijsko i državno značenje.


Robert Marčelja prije četiri godine pobijedio je u Jelenju na izborima i uvjeren je da su realizirani projekti kao što su škola i školska dvorana najbolja poruka biračima da se može i da je PGS postao dokazana snaga koja će nastaviti s borbom za bolji zavičaj.


Očuvan regionalizam


Ranko Frka ima iskustvo rada u gradskoj upravi Kraljevice koje mu je pomoglo u odluci da se kandidira za gradonačelnika jer je uvjeren da se grad može bolje voditi, najavivši da će stvoriti Kraljevicu po mjeri čovjeka.


Rikardo Staraj zahvalio se PGS-u na suradnji jer je njegova politička opcija regionalizam i obećao je da će puno napraviti za Mošćeničku Dragu jer je predstavnik moderne, progresivne i neopterećene političke opcije.


Mladen Premc poručio je da Matulji nisu realizirali svoj potencijal, a zna da će dobiti povjerenje birača jer će on za razliku od onih koji samo pričaju realizirati projekte.


Nikola Ivaniš koji je kandidat za gradonačelnika Rijeke poručio je da je ponosan na PGS-ove ljude koji su očuvali regionalizam kao opciju.


– U javnosti se plasira teza da se očekuje nešto posebno na izborima u Rijeci. Učinit ću sve da Rijeka ne padne u ruke nekima koji je doživljavaju kao plijen. Rijeka će i dalje nastaviti kao luka različitosti koja će se gospodarski razvijati, zaključio je Ivaniš.