Širenje maloprodajne mreže

Otvoren novi supermarket: Plodine umjesto Žudike na Zametu

Sanja Gašpert

Do kraja godine supermarket će biti otvoren svake nedjelje / Snimio Mateo LEVAK

Do kraja godine supermarket će biti otvoren svake nedjelje / Snimio Mateo LEVAK

Kupci su prema mojim prvim informacijama jako zadovoljni, vesele se da je u njihovom kvartu otvorena nova, možemo to tako reći, kvartovska trgovina, rekla je MuškardinRIJEKA – Plodine nastavljaju svoje intenzivno širenje maloprodajne mreže, pa je tako danas u Rijeci otvoren novi supermarket Plodina u Zametskoj ulici 96, na Zametu, u prostoru u kojem je do svibnja ove godine poslovala zametska Žudika, Brodokomercova trgovina koja je na toj lokaciji radila čak 61 godinu.

Foto galerija: Otvorene nove Plodine na Zametu Foto: Mateo LevakNovi supermarket Plodina odlikuje se moderno uređenim interijerom koji je proširen i prilagođen najvišim trgovačkim standardima. Za obavljanje svakodnevne kupovine kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća te samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na uslužnom pultu, a ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.


Radno vrijeme novootvorenih Plodina na Zametu je od ponedjeljka do petka od 7 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 7 do 21 sat, uz napomenu kako će do kraja godine supermarket biti otvoren svake nedjelje.
Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodine zaposlile osamnaest novih djelatnika. Među njima je i Valentina Muškardin, koja je i poslovođa supermarketa, a koja je donedavno radila u prije spomenutoj Brodokomercovoj prodavaonici na istoj lokaciji.


Snimio Mateo LEVAK


– Jako sam sretna i zadovoljna, jako je puno ljudi, puno kupaca, domaćih ljudi sa Zameta koje poznajem i otprije dok sam radila u Brodokomercu, a koji su kupovali tu kod nas. Nova je trgovina, proširena, obnovljena, puno je veća ponuda, sve je drugačije i modernije i vidi se razlika u odnosu na prije. Kupci su prema mojim prvim informacijama jako zadovoljni, vesele se da je u njihovom kvartu otvorena nova, možemo to tako reći, kvartovska trgovina, rekla je Muškardin.


Snimio Mateo LEVAK


Jedna od Riječanki koja živi u blizini, a koja je i prije kupovala na istoj lokaciji je i Jadranka Lepir, koja nije krila svoje oduševljenje novim supermarketom “u blizini”.


– Pozdravljam ovo otvorenje s jednim velikim Da, jer ovdje živi dosta starijeg stanovništva, ima i bolesnih i teško pokretnih pa će njima sigurno dobro doći jedan kvartovski dućan. Njima je teško odlaziti po trgovačkim centrima i dobro je da se mislilo i na njih. Blizu je i ambulanta, kao i mnogi drugi sadržaji, i upravo nam je nedostajala jedna ovakva trgovina, gdje imamo sve na jednom mjestu, po povoljnim cijenama, rekla je Lepir.