PU PG

Otkriveni detalji nesreće u kojoj je poginuo motociklist u Rijeci. Policija moli pomoć građana zbog nesreće u ulici Kačjak

Vladimir Mrvoš

Foto: M. GRACIN

Foto: M. GRACIN

Najveća koncentracija alkohola od 2,28 promila izmjerena je 2. kolovoza oko 14.45 sati 64-godišnjem vozaču  osobnog vozila marke Jeep, riječkih registracijskih oznaka, zaustavljenom u Crikvenici.  RIJEKA  – Proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske  zabilježena su 492 prometnih prekršaja, od čega najviše čak  106 prekršaja prekoračenja brzine.


Najveća brzina izmjerena je 1. kolovoza oko 10.30 sati kod vijadukta Zečeve drage gdje se vozač osobnog vozila marke Volkswagen, čakovečkih registracijskih oznaka kretao u smjeru Rijeke brzinom od 186 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 110 km/h.


Najveća koncentracija alkohola od 2,28 promila izmjerena je 2. kolovoza oko 14.45 sati 64-godišnjem vozaču  osobnog vozila marke Jeep, riječkih registracijskih oznaka, zaustavljenom u Crikvenici.
Tijekom vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 42 prometne nesreće, u kojima je jedna osoba smrtno stradala,  pet ih je teško, a sedam je lakše ozlijeđeno.


Smrtno je stradao 2. kolovoza  u Strossmayerovoj ulici u Rijeci 48-godišnji vozač motocikla. Stradali vozač upravljao je motociklom marke KTM, riječke registracijske oznake, krećući se iz smjera Vežice prema Titovom trgu te udario u osobno vozilo  zaustavljeno ispred obilježenog pješačkog prijelaza.


Zbog zadobivenih ozljeda prevezen u KBC Rijeka gdje je i preminuo. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena i 47-godišnja putnica na motociklu.


Foto galerija: Poginuo motociklist u Rijeci Foto: Marko Gracin


Policija moli i pomoć građana  – očevidaca prometne nesreće koja se dogodila 31. srpnja oko 21.40 sati  u ulici Kačjak u Rijeci da se jave u Postaju prometne policije Rijeka.


U navedenoj prometnoj nesreći ozlijeđen je 62-godišnji vozač mopeda marke Kymco Agility 50, riječke registracijske oznake koji se kretao ulicom Kačjak iz smjera sv. Ane prema Orehovici.


Kako bi se utvrdile sve točne i relevantne činjenice ove prometne nesreće, molimo očevice da se jave u Postaju prometne policije Rijeka pozivom na broj telefona 051/335 521 ili 430 655, odnosno na e-mail:  primorsko [email protected] ili [email protected]