Christie’s International

Od njih luksuzne nekretnine kupuju Kennedyjevi i Calvin Klein, upravo su otvorili podružnicu u Rijeci

Aneli Dragojević Mijatović

Vedran Karuza

Vedran Karuza

To znači da će prodavatelji s područja Istre i Kvarnera, ali i cijele Hrvatske, od sada imati pristup kupcima kroz Christie’s International Real Estate mrežu na više od 490 tržištaVodeći svjetski posrednik u prometu luksuznim nekretninama Christie’s International Real Estate proširio je svoje poslovanje na Hrvatsku kroz pridruženo društvo Remington Realty Hrvatska, i to sa sjedištem u Rijeci.


To znači da će prodavatelji s područja Istre i Kvarnera, ali i cijele Hrvatske, od sada imati pristup kupcima kroz Christie’s International Real Estate mrežu na više od 490 tržišta, priopćeno je.


Hrvatsku su, navode, prepoznali kao destinaciju koja ima veliki potencijal razvoja luksuznog segmenta tržišta nekretnina, a planiraju širenje na cijelu jugoistočnu Europu.
Christie’s International Real Estate više od 30 godina uspješno trguje luksuznim nekretninama širom svijeta, a njihovi su klijenti istaknute osobe iz javnog života i poslovnog svijeta, poput članova obitelji Kennedy ili osnivača kompanije Calvin Klein, čija imanja trenutno zastupaju.


Njihova web stranica christiesrealestate.com godišnje zabilježi više od 52 milijuna posjeta. O veličini Christie’s International Real Estatea najbolje govori podatak da je u posljednjih pet godina njihova mreža ostvarila prodaju nekretnina u vrijednosti od 500 milijardi dolara.


Globalnoj klijenteli luksuznih stambenih nekretnina, kroz podružnice i pridružena društva, nude usluge koje su bez konkurencije. Prisutni su na 49 tržišta s 940 ureda, između ostaloga u Londonu, New Yorku, Hong Kongu, Moskvi, Los Angelesu i Chicagu.


– Otvaranjem pridruženog ureda Christie’s International Real Estatea, Hrvatska dobiva platformu bez premca za pozicioniranje na globalnoj karti luksuznog tržišta nekretnina, kao i za privlačenje međunarodnih kvalificiranih kupaca.


Nekretnine se predstavljaju globalno, kombinirajući nove medije s provjerenim marketinškim alatima i dopiru do uglednih kupaca, svjetskih investitora i poznatih poslovnih lidera.


Sa zadovoljstvom ćemo povezati vlasnike luksuznih nekretnina u Hrvatskoj s visokom klasom kupaca i time značajno razviti segment luksuznih nekretnina u Hrvatskoj, izjavio je Ivan Kovačić, izvršni direktor Remington Realty Hrvatska.