LJETO NA GRADINI

„Ocat i sin“ do suza su nasmijali riječku publiku!

Ivana Kocijan

Foto Kurti

Foto Kurti

Publika je još jednom pokazala koliko na trsatskoj pozornici voli vidjeti komedije, a ljetne večeri ispuniti smijehomRIJEKA – Trsatskom gradinom jučer su odjekivale salve smijeha za vrijeme prve po redu izvedene predstave u sklopu ovogodišnjeg Ljeta na Gradini.


Miljenik publike Zlatan Zuhrić – Zuhra i talentirani Tin Sedlar jučer su na pozornici predočili crtice iz života oca i sina te na simpatičan način ukazali na međugeneracijske razlike u obitelji.


Upravo je vjerni prikaz svakodnevice stvorio posebnu vezu između publike i glumaca, dajući mogućnost svakom gledatelju da epizode iz vlastitog života prepozna na pozornici. Dlanovi gledatelja spremno su dočekali kraj predstave i nagradili je zasluženim aplauzom.
Publika je još jednom pokazala koliko na trsatskoj pozornici voli vidjeti komedije, a ljetne večeri ispuniti smijehom.


Nakon predstave uslijedit će koncertni nastup Damira Kedže, a publika s nestrpljenjem iščekuje 25. srpnja kada će ga ponovno moći slušati na Gradini.


Kedžo ne skriva kako je i njemu ovo jedna od najdražih lokacija na kojima je nastupao, a od posljednjeg druženja s riječkom publikom na ovom mjestu, izdao je nekoliko novih singlova, dok će na Gradini u subotu imati promociju svoj novog albuma „Poljubi me sad“.


Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music Shopu i putem sustava mojekarte.hr.