Grad Kastav

Objavljen poziv za ulazak u kastavski poduzetnički inkubator KASPI u 2023.

Vladimir Mrvoš, Portal Novi list

Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave do ponedjeljka, 3. travnja 2023. godineGrad Kastav objavio je novi Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI u 2023. godini.


Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave do ponedjeljka, 3. travnja 2023. godine.


Predmet ovog poziva je prikupljanje prijava fizičkih i pravnih osoba.
Korisnici programa stječu pravo na tri mjeseca besplatnog edukacijskog programa na temu poslovanja, financiranja, razvoja proizvoda i usluga, marketinga, novih tehnologija i dr., slobodno korištenje radnih prostora u inkubatoru do 100 sati mjesečno do kraja 2023. godine, savjetovanje stručnjaka i iskusnih poduzetnika s ciljem razvoja poslovne ideje, pristup mentorskoj mreži za individualne konzultacije, promociju poslovne ideje te druge pogodnosti.


Prijaviti se mogu sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, odnosno pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.


Prednost prilikom evaluacije prijava imaju prijavitelji koji obavljaju jednu ili više djelatnosti, odnosno koji imaju namjeru pokrenuti poslovanje u područjima zelenih tehnologija, održivog razvoja, proizvodnje koja ne generira štetne utjecaje, visoke, pametne i eksperimentalne tehnologije i znanstvenog istraživanja i razvoja.


Također to se odnosi na tvrtke iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije, razvoja softvera, aplikacija i video igara te kreativne industrije, odnosno arhitekture, dizajna, filma i televizije, glazbe, fotografije, izdavaštva, medijske komunikacije, marketinga i multimedije.


Sva potrebna dokumentacija i obrasci dostupni su OVDJE.