Tiskovna konferencija

NOVITET NA PLATKU Otvorena punionica za električne bicikle

P. N.

Punionica za električne bicikle omogućuje punjenje za 4 bicikla istovremeno s mogućnošću punjenja na bilo koji priključakPlatak je obogatio svoju ponudu današnjim otvaranjem punionice za električne bicikle. Povodom otvorenja održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovali Ivana Cvitan-Polić, načelnica Općine Čavle, Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra te Rea Čargonja, direktorica Turističke zajednice Općine Čavle.


“Turistička zajednica Općine Čavle prijavila se na natječaj raspisan od strane Primorsko-goranske županije iz pozicije Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj – Potpora razvoju selektivnih oblika turizma i odobreno je sufinanciranje prijavljenog projekta “Punionica za električne bicikle na Platku””, poručeno je na tiskovnoj konferenciji.


Projekt je realiziran u potpunosti te je Platak time dodatno obogatio svoju raskošnu ponudu. Posljednjih se godina puno ulaže u infrastrukturu i ponudu Platka te se to odrazilo na sve veću popularnost i sve veći broj posjetitelja kroz cijelu godinu.


Ovime se svakako dodatno obogatila ponuda sadržaja na Platku na zadovoljstvo mnogobrojnih posjetitelja i turista.


“Punionica za električne bicikle omogućuje punjenje za 4 bicikla istovremeno s mogućnošću punjenja na bilo koji priključak. Izrađena je od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete tako da može odolijevati vremenskim uvjetima na Platku”, rečeno je na tiskovnoj konferenciji.