MARTI retail park

NOVI TRGOVAČKI CENTAR U RIJECI: SPAR na Martinkovcu otvara se već u petak, ostali dućani 22. kolovoza

Biljana Savić

Spar na Martinkovcu - sve spremno za otvorenje u petak / Snimio Sergej DRECHSLER

Spar na Martinkovcu - sve spremno za otvorenje u petak / Snimio Sergej DRECHSLER

SPAR, koji se u najvećoj dvoetažnoj hali s marketom proteže na 2 tisuće četvornih metara se otvara izdvojeno, ranije, jer je već odradio zaseban tehnički pregledRIJEKA  – Preksutra, u petak u 8.00 sati SPAR na Martinkovcu prvi put otvara kupcima svoja vrata. Kako smo već najavili, nova šoping meka Riječana zove se MARTI retail park i sastoji se od triju trgovačkih zgrada, a bit će otvoren 22. ovoga mjeseca.


SPAR, koji se u najvećoj dvoetažnoj hali s marketom proteže na 2 tisuće četvornih metara se otvara izdvojeno, ranije, jer je već odradio zaseban tehnički pregled.


MARTI retail park koncipiran je na način da su oko središnjeg vanjskog prostora, koji je ujedno i parkiralište, obnovljene tri trgovačke zgrade, od kojih najveća, dvoetažna ima i natkriveni prostor za parkiranje, liftove i pokretne stepenice, a dočekat će kupce s trgovačkim, ugostiteljskim i drugim sadržajima.
Uz SPAR, tu su i kaffe bar, mjenjačnica, optika, ljekarna, drogerija, nekoliko trgovina odjećom, trgovina elektroničkih uređaja i bijele tehnike te poslovnica Fine.


U drugom po veličini jednoetažnom objektu kupce će dočekati još jedan kafe bar s natkrivenom terasom i s prostorom za igru djece, kao i trgovine s kućnim potrepštinama, sportski dućan, trgovina s obućom te trgovina s odjećom.


Treći objekt nudit će sve za kućne ljubimce, a krajem godine i prostor za igre na sreću – kockarnicu.


U sva tri objekta koja konceptualno čine cjelinu MARTI retail parka kupce će dočekati Spar, DM, Pepco, Tedi, Sport Vision, Sinsay, CCC, Mana Moda, Amadeus, Kik, Sancta Domenica, Fina, Očna optika Optimed, Farmacia Bio sport, Pet centar i EXC. Investitor ovog projekta je Rijekatekstil AMEC d.d.