Trgovački centar

Nove Plodine u Rešetarima nude 30 tisuća artikala, zaposleno 45 radnika

Slavica Kleva

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Uz prodajni centar otvoren je i ugostiteljski lokal, uređeno je parkiralište za 150 automobila, a cijeli prodajni centar rasprostire se na gotovo dvije tisuće četvornih metaraUz provođenje svih epidemioloških mjera u Kastvu je, točnije u Rešetarima, otvoren novi prodajni centar Plodina.


Niknuo je moderan i kvalitetan novi trgovački centar u samo četiri mjeseca, na zadovoljstvo svih stanovnika Kastavštine i šire.


Već u osam sati kada je novi prodajni centar otvorio vrata, pohrlili su kupci za koje je prigodno pripremljen roštilj i degustacija jela s tartufima, a tijekom dana kupce je izborom glazbe uveseljavao DJ, dakako na otvorenom uz poštovanje epidemioloških mjera.
S prostorom i ponudom u prodajnom centru članovi Uprave Plodina upoznali su i čelnike Grada Kastva. Pročelnik za komunalne djelatnosti Grada Kastva Dalibor Babić nije krio zadovoljstvo ne samo brzinom realizacije, već i činjenicom da su stanovnici Kastva dobili kvalitetniju i širu ponudu.


Pritom je naglasio i skoru gradnju rotora između Rešetara i Srdoča, čime će se rasteretiti naselje Ćikovići i cjelokupna prometna infrastruktura tog dijela Kastva.Članica Uprave Plodina Mirjana Palada Kmetović iskoristila je prigodu istaknuti da je novi prodajni centar Plodina opskrbljen s preko 30 tisuća artikala, zaposleno je 45 ljudi, uglavnom s područja Kastavštine i zapadnog dijela grada Rijeke.


Uz prodajni centar otvoren je i ugostiteljski lokal, uređeno je parkiralište za 150 automobila, a cijeli prodajni centar rasprostire se na gotovo dvije tisuće četvornih metara.


– Kupce očekuje širok asortiman robe, preko 30 tisuća artikala sa samoposlužnom pekarom, mesnicom, gastro-odjelom, skladištem, rashladnim komorama, ali bit će tu i velikih iznenađenja i akcija za naše kupce, kratko je rekla članica Uprave Plodina Mirjana Palada Kmetović.