Stigli iz Rovinja

NOĆAS POČINJE SNIMANJE Pripreme za film sa Salmom Hayek u centru Rijeke

Ivana Kocijan

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Prve scene na širem području tržnice trebale bi se snimati noćas, a snimanje se na istom mjestu nastavlja i sutra navečer. Scene vožnje trebale bi se snimati u Demetrovoj, Ulici Vatroslava Lisinskog, Verdijevoj, Matačićevoj, Zagrebačkoj i Wenzelovoj ulici te na Kazališnom trguPočele su pripreme za snimanje američkog filma u Rijeci. Snimateljska ekipa već je dovezla opremu na područje oko gradske tržnice, kako je zabilježio objektiv našeg fotoreportera.


U Rijeci će se naime ovih dana snimati film »The Hitman’s Wife Bodyguard« sa slavnom glumicom Salmom Hayek, Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u glavnim ulogama, nastavak akcijske komedije iz 2017., koji se dosad snimao u Rovinju.


Prve scene na širem području tržnice trebale bi se snimati noćas, a snimanje se na istom mjestu nastavlja i sutra navečer. Scene vožnje trebale bi se snimati u Demetrovoj, Ulici Vatroslava Lisinskog, Verdijevoj, Matačićevoj, Zagrebačkoj i Wenzelovoj ulici te na Kazališnom trgu. Filmska akcija u petak se seli na Trg 128. brigade Hrvatske vojske i stubište kod hotela Bonavia. Postavljanje zaštite stepenica započelo je već danas.


Snimio Sergej DRECHSLER


Snimio Sergej DRECHSLER

Zbog snimanja filma Ulica Frane Supila bit će zatvorena za promet, Ulica Frana Kurelca bit će blokirana uz povremeno puštanje stanara na parking Gomila, a ostala vozila preusmjeravat će se u Ulicu Rudolfa Strohala i Dolac. Ryan Reynolds završio je svoj dio snimanja, a hoće li se Salma Hayek i Samuel L. Jackson pojaviti u Rijeci, nije poznato.


Pripreme za snimanje filma, snimio Ivica TOMIĆ


Pripreme za snimanje filma, snimio Ivica TOMIĆ