Sramotni video

Noćas objavljena snimka paleža dugine zastave na Korzu stara je par mjeseci. Iz Grada najavljuju da će zastavu opet izvjesiti

P. N.

"Grad Rijeka to što se dogodilo nije prijavio policiji, jer je zastava te noći samo nagorena i oštećena, pa smo je samo zamijenili", rekli su nam u GraduSnimka noćnog paleža zastave s duginim bojama na zgradi gradske uprave na Korzu nije načinjena noćas, kada je objavljena na društvenim mrežama, već koncem prošle godine. Doznali smo to u Gradu Rijeci, u kojem su nam rekli da se to vidi po činjenici da je pored zapaljene zastave izvješena i zastava Balthazargrada.


Snimka noćnog paleža na kojem se vide četvorica u crno odjevenih mladića koji uz pomoć motke bakljom pale zastavu objavljena je sinoć na Instagram stranici “Riječani 1987” uz poruku kako se radi o reakciji na odluku Upravnog suda kojom se omogućava posvajanje djece istospolnim obiteljima. Objava je izazvala niz osuda i negativnih komentara.


“Grad Rijeka to što se dogodilo nije prijavio policiji, jer je zastava te noći samo nagorena i oštećena, pa smo je samo zamijenili”, rekli su nam u Gradu, iz kojeg najavljuju da će se o ovom slučaju uskoro i službeno očitovati.
Također su nam rekli kako će zastavu s duginim bojama idući tjedan ponovno simbolički izvjesiti na zgradi gradske uprave na Korzu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ULTRAS ARMADA RIJEKA ! (@rijecani.1987)