Sretan kraj

Nakon trodnevne potrage Sebastijan Mušura pronađen živ i zdrav

Edi Prodan

Sebastijan je nestao u subotu kad je oko 17 sati iz Srdoča gdje žive otišao na KantriduNakon potrage koja je započela u subotu u večernjim satima, rano u jutro u utorak pronađen je Sebastijan Mušura, živ i zdrav.


Kako nas je izvijestila njegova sestra Leonarda, trenutno su u tijeku završni razgovori s policijom gdje je Sebastijan s ocem, tako da ni njoj nisu poznate pojedinosti njegovog nestanka.


Sebastijan je nestao u subotu kad je oko 17 sati iz Srdoča gdje žive otišao na Kantridu. Riječ je o 15-godišnjem učeniku koji je s uspjehom okončao prvi razred Prometne škole, inače korektnog ponašanja i dobrog uspjeha i vladanja u osnovnoj školi.
S obzirom da nije bilo baš nikakvih tragova o njemu puna tri dana, rojile su se najteže sumnje da bi na kraju, kako se čini, ipak bila riječ o nečem što se svrstava svakako ne u poželjno, ali ipak često ponašanje osoba njegove dobi. Naprosto, pubertet.


– Kako sam vam i rekla, tata je nazvao i priopćio kako je nađen i kako je sve u redu, ali detalje ne znam. Ovim bih se putem zahvalila policiji, vama kao i svim medijima koji su prenijeli vijest kao i stotinama, tisućama ljudi koji su reagirali putem društvenih mreža.


Na kraju krajeva, jedino je važno da je dobro i da se vraća kući, zaključila je Leonarda.