JEDANAESTI PO REDU

Na Kukuljanovu otvoren najveći i najmoderniji salon Mima koji se prostire na 4.500 kvadrata

Biljana Savić

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Direktor Mime Milenko Marjanović uručio je donacije predstavnicima Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka, Udruge za promicanje dobrobiti djece Portić i Doma za starije osobe KantridaKUKULJANOVO – U Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu danas je za goste i poslovne partnere svečano otvoren najveći i najmoderniji Mimin salon, jedanaesti po redu. Nudeći na jednom mjestu sve za dom, od namještaja do posteljine i dekorativnih predmeta, izložbeni prostor nove Mime proteže se na dvjema etažama, odnosno na 4.500 četvornih metara.
Stari salon na Kukuljanovu otvoren je u svibnju 2012. godine, kao tada najveći Mimin salon. Od tada do danas ova je lokacija prepoznata i cijenjena od strane kupaca na ovom području, pa se na radost kupaca novi salon našao na idealnom prostoru.

Višemjesečni projekt izgradnje novog salona započeo je u listopadu 2019. godine, a rezultirao je najvećim, najmodernijim i vrhunski opremljenim Miminim salonom koji su jučer uzvanici imali priliku prvi pogledati, a danas će biti otvoren za sve kupce.Jučerašnji boravak u salonu obogatili su zvukovi električne violine Ive Štefančić, a uzvanici su imali priliku kušati lokalne specijalitete jednog od najboljih hrvatskih chefova Davida Skoke te druge specijalitete lokalnih ponuđača.


Nova radna mjesta


– Ponosni smo što se danas nalazimo u ovom novoizgrađenom prostoru.Nakon osam godina poslovanja na staroj lokaciji, došlo je vrijeme za vlastiti salon. Za nas je ovo jedna od strateški najvažnijih lokacija, a tome u prilog ide višegodišnja lojalnost naših kupaca na ovom području. Kupci u novom salonu mogu pronaći pomno biran namještaj prema najnovijim trendovima i prepoznali su nas kao pouzdanog partnera u proizvodnji namještaja i opremanju doma, što nas je motiviralo da i dalje gradimo prijateljski odnos i povjerenje, kazao je za jučerašnje svečanosti direktor Mime Milenko Marjanović.Gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić izrazio je zadovoljstvo otvorenjem još jednog poslovnog subjekta u Industrijskoj zoni koja će, najavio je, za nekoliko godina biti bogatija za 30 poslovnih subjekata.– U ovom mandatu sam obećao tisuću radnih mjesta i to je već ostvareno, računajući i 30 radnika u novoj Mimi, kazao je Klarić.


Vrijedne donacije


I za kraj, možda najljepši dio ove priče.


U Namještaju Mima vjeruju da svatko treba imati jednake uvjete te da trebamo dati sve od sebe kako bismo svi mi i buduće generacije, a ponajviše djeca, rasli na najbolji mogući način, u ozračju tolerancije i međusobnog razumijevanja.Tako je jučer Mima, odnosno direktor Marjanović, uručio donacije Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, Udruzi za promicanje dobrobiti djece Portić i Domu za starije osobe Kantrida.Predstojnica Klinike za pedijatriju prof. dr. Jelena Roganović zahvalila je u ime svih malih pacijenata i osoblja na kuhinji po mjeri iz vlastite Mimine proizvodnje s ugradbenim aparatima, policama za dječje knjige i ormaru za predsoblje.


Nadalje, Namještaj Mima je novčano donirao Udrugu Portić sa 7.500 kuna, a Domu za starije osobe Kantrida darovao je ormare.Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA