Kandidat SDP-a

Marko Filipović Riječanima šalje kartoline: “Želim čuti vaš glas”

Portal Novi list

Marko Filipović s kartolinama

Marko Filipović s kartolinama

Imam jasan plan Rijeku, ali želim čuti i glas građana, poručuje Marko FilipovićRiječanke i Riječani će ovih dana u poštanskim sandučićima, ali i u šetnji gradom dobiti kartoline SDP-ovog kandidata za gradonačelnika. Na njih će moći napisati svoje prijedloge za razvoj grada.


Moj prijedlog kako pojačati Rijeku – piše tako na poleđini kartolina koje građanima Rijeke dijeli kandidat za gradonačelnika Marko Filipović.


Jedan je to od načina na koji se može čuti i glas Riječana, pozvanih da svoje ideje i prijedloge za napredak grada jednostavno zapišu, a Filipović tvrdi – baš svaka će biti pročitana i uzeta u obzir.
“Više sam puta naglasio – znam kako sustav funkcionira, znam što je dobro u gradu, ali znam i što treba mijenjati. Imam jasan plan za Rijeku i što je najvažnije, znam kako ga ostvariti.


Program ću predstaviti uskoro, ali prije toga želim čuti i glas Riječana jer želim biti gradonačelnik koji ne samo da sluša, već i čuje svoje sugrađane. Zato vas pozivam da na poleđinu ovih kartolina napišete svoje prijedloge za jaču Rijeku”, rekao je Filipović.


On je u gradski đir krajem proteklog tjedna krenuo uz podršku kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Sandre Krpan, potpredsjednika GO SDP-a Rijeka Vojka Brauta i članova FM SDP-a Rijeka, na čelu s predsjednicom Ivanom Pricom.


Prošetali su riječkom tržnicom i dijelili kartoline Riječanima.


Prijedloge možete poslati i putem kontakt forme na web stranici te mailom na [email protected].