Općinska odluka

Kostrena daje 400 kuna božićnice svim mještanima iznad 65 godina, evo kako do novca

N.L.

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Njih je ove godine više od tisućuBožićnicu u iznosu od 400 kuna u Kostreni će dobiti svi mještani stariji od 65 godina, neovisno o cenzusu i statusu umirovljenika, a njih je ove godine više od tisuću!


Članice Odbora za socijalnu i zdravstvenu skrb Općine Kostrena podjelu će vršiti u Sportskoj dvorani Kostrena, od 8. do 11. prosinca 2022. godine od 9 do 13 sati u prostoru biljetarnice na sjevernom ulazu dvorane. Mole se korisnici da pripreme osobnu iskaznicu radi provjere adrese stanovanja.


Do 6. prosinca 2022. godine korisnici mogu zatražiti isplatu božićnice na tekući račun. Za isplatu božićnice na račun potrebno je dostaviti popunjen i vlastoručno potpisan obrazac zahtjeva koji se može preuzeti na mrežnim stranicama Općine Kostrena, uz presliku (ili fotografiju) osobne iskaznice i bankovne kartice ili drugog dokumenta s vidljivim brojem računa.
Tražena dokumentacija se može dostaviti e-mailom na [email protected], poštom ili ubacivanjem u poštanski sandučić na pročelju zgrade Općine Kostrena na adresi Sv. Lucija 38, 51221 Kostrena.