Koncert u Rijeci

Damir Kedžo rasplesao i raspjevao publiku na Trgu riječke rezolucije

Bruna Matičić

Snimio Mateo LEVAK

Snimio Mateo LEVAK

Tijekom čitavoga koncerta Kedžo je držao interakciju s publikom onako kako samo on zna, a posebno intimna i emotivna atmosfera mogla se osjetiti tijekom izvedbe „Srce mi umire za njom“ koju su svi pjevali u glas uz svjetla bljeskalica na mobitelima

RIJEKA  Damir Kedžo noćas je oživio Trg Riječke rezolucije te dobrom atmosferom i pjesmama rasplesao i raspjevao publiku.


Koncert je otvorio pjesmom „Divlji vjetre“ i prostor trga ispunio svojim moćnim glasom, a odmah s njim zapjevala je i više nego raspoložena publika. Pokazavši još jednom svoje vokalne sposobnosti nije skrivao entuzijazam i oduševljenje što ponovno nastupa uživo.

Foto galerija: Damir Kedžo na Trgu riječke rezolucije Foto: Mateo Levak-Lijepo je vidjeti vas uživo u ovo postepidemijsko razdoblje. Obećajem da ću dati sve od sebe da vam uljepšam ovu večer, kazao je Kedžo nakon uvodne pjesme i romantičnim notama nastavio podizati atmosferu na trgu.


Uslijedila je zatim izvedba novog singla „U nama“, snažne nove pjesme pune emocija koju je napisala sjajna kantautorica Lu Jakelić.


Koncert je nastavio baladama i hitovima poput „Ronim na dah“, „Poljubi me sad“, „Ljubavi moja“, „Sjeti se“, „Sjeti se“, „Nedodirljiva“, „Vidi se izdaleka“, a s njim su pjevale i pljeskom ga pratile sve generacije i bake i unuci, i roditelji i djeca, ona mlađa i starija, od prvog do završnog takta te početka i kraja koncerta.

Foto galerija: Publika na koncertu Damira Kedže na Trgu riječke rezolucije Foto: Mateo LevakPublika je posebno oživila kada je zapjevao „365“ kultni hit objavljen prije 17 godina na koji su večeras plesale i generacije puno mlađe od ove pjesme.


Tijekom čitavoga koncerta Kedžo je držao interakciju s publikom onako kako samo on zna, a posebno intimna i emotivna atmosfera mogla se osjetiti tijekom izvedbe „Srce mi umire za njom“ koju su svi pjevali u glas uz svjetla bljeskalica na mobitelima.


Kao što to i priliči, vlastitim hitovima poput „Idem“ „Vojnik ljubavi“, „Korijen u pijesku“ „Mi protiv nas“, „Sve u meni se budi“, „Hram“, ali i stranim pop uspješnicama Damir Kedžo zaokružio je i ovaj koncert na Trgu Riječke rezolucije, a kao što je on jedva dočekao osjetiti živu atmosferu, koncerte i život koji se posljednjih mjesec dana vraća u normalno, s nestrpljenjem su dočekali i ljudi u publici. Potvrdili su to pljeskom i plesom posjetitelji koncerta, ali i činjenica da su ulaznice za večerašnji koncert rasprodane još prošloga tjedna.