Nagradna igra Novog lista

Kia Picanto ide na Kantridu, dobitnica je Željka Ratković: “Napokon imam auto samo za sebe”

Sanja Gašpert

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Još uvijek ne vjerujem. Igram nagradne igre Novog lista godinama i nikada nisam ništa dobila, rekla nam je sretna dobitnicaŽeljka Ratković iz Rijeke, Ulica Vere Bratonje 26, dobitnica je velike premije nagradne igre Novog lista – crvene Kije Picanto Fun, automobila vrijednog 15.419 eura, prostorom izdašnog i opremom bogatog automobila. Omotnicu sretne Riječanke izvukao je Marino Milardović, prodajni savjetnik u Auto Grlica, na izvlačenju održanom u Tower Centru Rijeka.


Još uvijek ne vjeruje


Željka Ratković pedesetosmogodišnja je prodavačica u Tisku, a novi crveni automobil prva je nagrada koju je dobila u životu, iako redovito sudjeluje u brojnim nagradnim igrama, a u novolistovskim više od tri desetljeća.

– Ma, još uvijek ne vjerujem. Nisam zvala nikoga iz obitelji jer sve mislim da je šala. Ja sam u šoku, igram nagradne igre godinama, nikada nisam ništa dobila i evo sada dobijem automobil, mogla bih reći »prvo pa muško«.


Jako sam sretna i uzbuđena, igram nagradne igre Novog lista dugi niz godina, suprug i ja redovito režemo kupone i šaljemo. Auto ostaje u obitelji i ja ću ga voziti.


Naime, iako imam vozačku dozvolu, posljednje dvije do tri godine ne vozim jer suprug redovito kupuje velika vozila, oldtajmere, i pitala sam ga nekoliko puta hoću li ja ikada više imati auto za sebe, po mogućnosti novi.


On mi je rekao da vjerojatnu neću, ali, evo, zahvaljujući mojoj upornosti ipak ću imati novi auto samo za sebe, rekla nam je sretna dobitnica, majka dvojice sinova i baka četvero unučadi.– Upravo se ovih dana u Rijeku iz Amerike vratio naš sin sa svojom obitelji, uz obećanje da se u Hrvatsku vratio zauvijek, vidjet ćemo, bila bih jako sretna. Tako da će ovih dana biti razloga za veselje i slavlje u našoj obitelji, poručila je Željka Ratković.


Golden četvrtak


Nagradna igra Novog lista počela je objavom prvog kupona 12. svibnja, a ukupno se moralo prikupiti petnaest kupona ili 14+1, kada je alternativa za propušteni kupon njegova »X« zamjena.Domaćin još jednog izvlačenja kupona bio je Tower centar Rijeka, a kuponi su izvučeni u prisustvu komisije u sastavu Vanja Pletikosa Crnić, voditeljica marketinga Tower Centra Rijeka, Andrea Žagar Ban, Ana Furlan i Kristina Tijan iz Marketinga Novog lista te javnobilježnički prisjednik Katarina Datković Mendrila.– Drago nam je da smo ugostili Novi list i da će biti čim više nagradnih igara i zajedničke suradnje. Ovom prilikom podsjetila bih naše kupce kako je na drugom katu našeg centra postavljena zanimljiva izložba »Kad haljine pišu povijest« u sklopu projekta Putovima Frankopana, a u suradnji s Primorsko-goranskom županijom.Također, iako je četvrtak, 8. lipnja, blagdan, naš centar bit će otvoren od 10 do 21 sat, uz Golden četvrtak, odnosno posebne popuste i akcije te duple bodove na Golden kartici, rekla je Vanja Pletikosa Crnić.