IV. izmjene

Jelenje radi nove izmjene prostornog plana, u tijeku je javna rasprava. Evo kako se uključiti

Sanja Gašpert

Foto Ana Križanec

Foto Ana Križanec

Javni uvid u prijedlog plana omogućen je u Domu kulture Dražice, centralna prostorija u prizemljuU Općini Jelenje u tijeku je javna rasprava o prijedlogu IV. izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Općine Jelenje. Javna rasprava održava se do 31. ožujka te iz Općine pozivaju sve zainteresirane da se uključe.


Javni uvid u prijedlog plana omogućen je u Domu kulture Dražice, Dražičkih boraca 64, centralna prostorija u prizemlju, svakim radnim danom od 9 do 13 sati te četvrtkom od 14 do 18 sati, kao i na mrežnoj stranici Općine Jelenje.


Za vrijeme trajanja javne rasprave održat će se javno izlaganje radi obrazloženja prijedloga plana, a najavljeno je u ponedjeljak, 27. ožujka s početkom u 17 sati u Domu kulture u Dražicama, u centralnoj dvorani.
Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na prijedlog plana mogu se dati za vrijeme trajanja javne rasprave (zaključno s 31. ožujka) i to na sljedeće načine: dostaviti u pisanom obliku na adresu elektroničke pošte [email protected]; dostaviti u pisanom obliku, poštom na adresu: Jedinstveni upravni odjel Općine Jelenje, Dražičkih boraca 64, 51218 Dražice ili predajom u pisarnici na istoj adresi; prijedlozi i primjedbe mogu se dati i u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.


Prijedlozi i primjedbe koji se dostavljaju poštom ili se urudžbiraju u pisarnici, a nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, neće se uzeti u razmatranje u pripremi izvješća o javnoj raspravi, ističu u Općini Jelenje.