Vesela vijest

“Jedni, ali vredni!”: Ove subote maškarani tanci u Domu Čavle, spremite najoriginalnije maske

Portal Novi list

Foto TZ Čavle

Foto TZ Čavle

Čavjanski maškarani tanci ponovo će napuniti i rasplesati Dom kulture, onako kako samo mi to znamo, najavljuje Rea ČargonjaVijest koja će zasigurno razveseliti sve zaljubljenike u maškarana događanja je ona da će u Domu kulture Čavle ponovno biti organizirani maškarani tanci.


“Ove godine biti će to, kako smo ih i nazvali – „jedni ali vredni“ tanci.


Čavjanski maškarani tanci dugo godina su bili na glasu kao najbolji, a sada nakon nekoliko godina pauze pokušati ćemo vratiti staru naviku i ponovno napuniti i rasplesati Dom onako kako samo mi to znamo.
Pozivamo sve zaljubljenike u maškare da nam se pridruže u subotu, 4. veljače od 21h u Domu kulture Čavle. Ulaz je besplatan, a cijelu noć zabavljati će vas Grupa Aurora”, najavljuje direktorica Turističke zajednice Čavle Rea Čargonja.Spremite svoje najorginalnije maske jer čekaju vas brojne nagrade, dodaje.


Dodjeljivat će se nagrade u 3 kategorije: nagrada za najbolju maškaranu grupu, nagrada za najbolji maškarani par te najbolja pojedinačna maska.


Nagrade su osigurali Pizza Cut Oliva, Caffe bar Centar, Veliki dom Platak i Villa S&S.


Bit će tu i brojna druga iznenađenja koja su pripremili organizatori – Grobnički dondolaši uz pomoć Općine Čavle i Turističke zajednice Općine Čavle.