Benzinske crpke

Inina pumpa na Grobniku obnovljena, evo kada se otvara Croduxova na Rujevici

Marinko Glavan

Foto: S. DRECHSLER

Foto: S. DRECHSLERRIJEKA – Inina benzinska crpka na autocesti u Cerniku, uskoro će biti ponovo otvorena, potvrđeno je iz nacionalne naftne kompanije. Prvobitno je otvaranje ove benzinske crpke bilo najavljivano još za ožujak ove godine, ali su se radovi na rekonstrukciji, započeti lani, otegli sve do sada.


– Kako bismo našim kupcima omogućili novu, kvalitetniju ponudu, započeli smo radove sveobuhvatne rekonstrukcije MPM Cernik gdje je u potpunosti rekonstruirano postojeće maloprodajno mjesto. Objekt je proširen, broj istakačkih mjesta je povećan, dostupne su jedinice za punjenje AdBluea, a u novouređenom prostoru kupcima će se nuditi i usluga Fresh Cornera. Iz novog asortimana izdvajamo vrhunsku svježu kavu, svježe sokove, svježe pečene pekarske proizvode, na licu mjesta pripremljene sendviče te juhe i tople obroke.


Nakon sveobuhvatne rekonstrukcije otvorenje novouređenog prostora MPM Cernik se očekuje u sljedećih tjedan dana. Ina kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu koju svakoga dana posjeti više od 200.000 kupaca, kroz kapitalna ulaganja u maloprodajna mjesta te unapređenje kvalitete usluga. Uz prodaju motornih goriva, Inine benzinske postaje pružaju široku mogućnost opskrbe robom široke potrošnje te dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca, stoji u odgovoru Ine na naš upit o otvaranju benzinske crpke Cernik.
Još jedna benzinska crpku uskoro će niknuti i u Rijeci, naime do konca kolovoza bit će otvorena i benzinska crpka Croduxa na prilazu čvoru Rujevica iz Ulice Antuna Barca u Rijeci, u neposrednoj blizini Intersparovog trgovačkog centra. Pristup crpki bit će moguć iz smjera Ulice Antuna Barca, skretanjem udesno.


Iz Croduxa je potvrđeno da se do kraja kolovoza očekuje otvorenje novog benzinskog servisa u Rijeci.


– Uz najkvalitetnije naftne derivate na tržištu u ponudi će biti bogat asortiman robe široke potrošnje kao što su slatke i slane grickalice, razna pića, sendviči, autooprema i autokozmetika, ulja i maziva, tiskovine, osobna kozmetika, igračke i mnogi drugi proizvodi, a Croduxovi kupci moći će se osvježiti u ugodnom ambijentu caffe bara s terasom, stoji u dopisu Croduxa.


Foto: S. DRECHSLER


Foto: S. DRECHSLERFoto: S. DRECHSLER


Foto: S. DRECHSLER