Poziv na sučeljavanje

Hrvoje Burić p(r)ozvao Zorana Milanovića: Izađi iz mišje rupe, čekam te bilo kad i bilo gdje…

P. N.

snimio Marko Gracin

snimio Marko Gracin

Podsjetimo, Hrvoje Burić podržao je predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru, a njegov poziv na sučeljavanje Milanoviću je upućen nakon što je ovaj predsjednički kandidat na sučeljavanje pozvao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.Riječki gradski vijećnik Hrvoje Burić poželio je sudjelovati u pretkampanji za predsjedničke izbore, ne kao kandidat, nego kao “predstavnik građana Rijeke” koji poziva na sučeljavanje jednog od predsjedničkih kandidata. Naime, Burić je na sučeljavanje pozvao Zorana Milanovića.


Podsjetimo, Hrvoje Burić podržao je predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru, a njegov poziv na sučeljavanje Milanoviću je upućen nakon što je ovaj predsjednički kandidat na sučeljavanje pozvao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.


– Zorane Milanoviću pozivam te na sučeljavanje kako bi građani lijepe naše vidjeli sa kime imaju posla. To što si predsjednički kandidat ne znači da si sveta krava pa te pozivam na debatu sa predstavnikom građana Rijeke. Izađi iz mišje rupe i čekam te. Bilo kada i bilo gdje, stoji u Burićevom pozivu Milanoviću, koji je objavio na svom Facebook profilu.