Oslikali zid

Grupa prijatelja iz “črnega kamika” na Gromišćini muralom objedinila “tri jubavi na jedno mesto”

Sanja Gašpert

Grupa prijatelja iz jelenjskog naselja Lubarska

Grupa prijatelja iz jelenjskog naselja Lubarska

Tu jubav prema našen klubu su prenesli i na nas mlaje i stega smo se odlučili da i mi damo jedan doprinos semu tomu i da objedinimo se tri jubavi na jedno mesto. Naš klub, naš kraj i našu domovinu, objašnjavajuGrupa prijatelja iz jelenjskog naselja Lubarska oslikala je stari zid u centru mjesta.


Kako su istaknuli, grupa prijatelja iz “črnega kamika” na Gromišćini dugo je godina razmišljala o oslikavanju starog zida koji se nalazi Lubarskoj.

Nakon dobivanja dozvole od vlasnika zida, susjeda Božidara, kojemo se ovim putem još jednom zahvaljuju, kao i njegovoj mami, krenulo se u realizaciju dugo godina planiranog grafita.


– Va sele i okolice ima puno starejeh judi ki su navijači Rike i pred čuda let su hodili na Kantridu gjedat utakmice i navijat za Riku.


Grupa prijatelja iz jelenjskog naselja Lubarska


Tu jubav prema našen klubu su prenesli i na nas mlaje i stega smo se odlučili da i mi damo jedan doprinos semu tomu i da objedinimo se tri jubavi na jedno mesto.


Naš klub, naš kraj i našu domovinu. U suradnji sa prijateljen ki crta i zna delo brzo smo našli zajednički jazik i za tri-četiri dani po par ur dela storili ovaj lipi grafit va selu, istaknuli su organizatori.Ovim putem grupa prijatelja iz “črnega kamika” zahvaljuje se svima koji su dali svoji doprinos i financijski prilog od čega je kupljen materijal za oslikavanje zida.