Veliko priznanje

GRADONAČELNIKU RIJEKE PRIZNANJE U PARIZU: Obersnel nagrađen za izvrsnost u radu za opće dobro

P. N.

foto: Grad Rijeka

foto: Grad Rijeka

Prema obrazloženju ICIE-a riječ je priznanju za predanost, posvećenost, vodstvo i izuzetan doprinos unaprjeđenju rada za opće dobro na lokalnoj i europskoj razini, koji predstavlja inspiraciju za profesionalce i institucije u raznim područjima.Gradonačelniku Rijeke Vojku Obersnelu danas je u Parizu uručena Međunarodna nagrada za izvrsnost u radu za opće dobro (ICIE International Award for Excellence in Community Service) za 2018. godinu, koju dodjeljuje Međunarodni centar za inovacije u obrazovanju (International Centre for Innovation in Education – ICIE), izvijestio je Ured Grada Rijeke.


Riječkom gradonačelniku ova je nagrada dodijeljena na svečanom otvaranju 16. po redu Međunarodne konferencije o izvrsnosti, inovacijama i kreativnosti u osnovnim i visokom obrazovanju i psihologiji koju je organizirao ICIE.


Prema obrazloženju ICIE-a riječ je priznanju za predanost, posvećenost, vodstvo i izuzetan doprinos unaprjeđenju rada za opće dobro na lokalnoj i europskoj razini, koji predstavlja inspiraciju za profesionalce i institucije u raznim područjima.
ICIE je međunarodni centar posvećen razvoju svih koji se obrazuju s ciljem da postanu produktivni građani svijeta i lideri za budućnost.