Petozvjezdani hotel

Gradi se pristanište dugo 40 metara: Navis postaje prvi hotel u Opatiji s vezom za brodove

Portal Novilist.hr

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran KaruzaKruno Kapetanović, agilni vlasnik opatijskog five star hotela Navis, razvija planove za izgradnju četrdeset metara dugog pristaništa odmah ispod tog maštovito uređenog design hotela smještenog kraj mora, na izlazu iz Opatije, doznaje Plava kamenica.


Kapetanović je, naime, dobio građevinsku dozvolu za izgradnju veza koji može primiti osam jahti, ili četiri velike s dva mjesta za Navisov charter. Radovi će početi poslije ove sezone i trebali bi biti završeni do početka ljeta 2020. godine.


Navis će tako postati prvi restoran na Opatijskoj rivijeri s privatnim vezom za brodove. Što znači da će Navisov restoran početi privlačiti i nautičare koji spadaju među najbolje restoranske goste.
Cijela je kornatska restoranska scena, sa svojim prilično visokim cijenama, stvorena isključivo zahvaljujući jahtašima. Nekadašnji projekt ACY-ja, najuspješniji turistički pothvat bivše države, u cijelosti je bio posvećen nautičarima. Izgradnja Navisova pristaništa dobra je vijest i za cijelu Opatijsku rivijeru jer podiže njen profil na hrvatskoj turističkoj pozornici, piše Plava kamenica.