Pomoć razorenim područjima

Grad Bakar i Industrijska zona Bakar donirat će područjima stradalim u potresu 150 tisuća kuna

Sanja Gašpert

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Humanitarna pomoć će se prikupljati danas, 30. prosinca u razdoblju od 14 do 20 sati na sljedećim lokacijama: Vatrogasni dom Škrljevo (za naselja Škrljevo, Krasica i Kukuljanovo); Dom kulture Matija Mažić Bakar (za naselje Bakar) i Dom kulture Hreljin (za naselja Praputnjak, Hreljin i Zlobin)RIJEKA Grad Bakar i Trgovačko društvo Industrijska zona Bakar u ovom trenutku donirat će područjima nastradalim u razornom potresu 150 tisuća kuna.


– Građani Petrinje, Siska, Gline i okolnih gradova i općina prolaze kroz teške trenutke i svaka je pomoć dobrodošla.
Organizira se i prikupljanje pomoći na području Grada Bakra, stoga pozivamo sve sugrađane da u ovim teškim trenucima pomognu nastradalim građanima i uključe se u akciju prikupljanja. Popis artikala koji se prikupljaju u humanitarnoj akciji objavljen je na sljedećem linku mrežnih stranica Crvenog križa: https://www.hck.hr/novosti/upute-za-donacije-i-pomoc-pogodjenima-potresom-u-petrinji-i-sisku/10649, kažu u Gradu Bakru.


Humanitarna pomoć će se prikupljati danas, 30. prosinca u razdoblju od 14 do 20 sati na sljedećim lokacijama: Vatrogasni dom Škrljevo (za naselja Škrljevo, Krasica i Kukuljanovo); Dom kulture Matija Mažić Bakar (za naselje Bakar) i Dom kulture Hreljin (za naselja Praputnjak, Hreljin i Zlobin).


– Svjesni smo da brojni naši građani žele pomoći zato molimo da se pridržavate naputaka i utvrđenih mjesta prikupljanja kako bi se olakšao prijevoz i isporuka nastradalom području u što kraćem roku. Apeliramo na sve vas da se prilikom predaje pomoći pridržavate svih epidemioloških mjera te da i u ovoj situaciji ostanemo odgovorni i čuvamo jedni druge, kažu u Gradu Bakru.