HKD

FOTO Plesni studio Believe predstavio produkciju o Petru Panu, ispraćeni su velikim aplauzom

Sandy Uran

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Na produkciji su plesali svi. Od najmlađih članova od 3 godine pa do mama kraljica od kojih su neke 50+U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku Plesni studio Believe održao je drugu, zimsku produkciju.


Foto galerija: "Petar Pan" Plesnog studija Believe Foto: Mateo Levak


Ove godine kao tematski dio produkcije pripremili su priču o veselom dječaku Petru Panu i njegovim nestašnim pustolovinama.


Mogli su se vidjeti vile zvončice, sirene, Indijanci, gusari…

Nakon prvog dijela predstave slijedio je netematski dio u kojem su plesači pokazali koreografije koje su pripremili za nadolazeće nastupe i natjecanja što u Hrvatskoj, što u inozemstvu.Kako smo doznali od jedne od voditeljica studija, Romine Maravić, s njima su bili i prijatelji iz Udruge Halubajke Viškovo s najmlađim mažoretkinjama.Na produkciji su plesali svi. Od najmlađih članova od 3 godine pa do mama kraljica od kojih su neke 50+.


U predstavu je uloženo puno truda, rada i upornosti, a ponajviše ljubavi prema onome što rade.U izjavi za naš list Maravić je istaknula kako su neizmjerno zahvalni svim plesačima, prijateljima te roditeljima jer je sve bilo baš onako kako su zamislili. 


– Posebno hvala našim trenericama Martini Raspor i Lorni Paris. Predivno je bilo biti dio ove priče, a što nam je velikim aplauzom pokazao prepuni HKD na Sušaku.Inače plesni studio Believe jedan je od najnovije otvorenih plesnih studija sa sjedištem u gradu Kastvu čije su vlasnice Renata Ožegović i Romina Maravić koje su plesne prijateljice i kolegice već 20 godina, navela je Maravić.