Objavljen poziv

Država daje u najam više nekretnina na području PGŽ-a, evo što se nudi

Vladimir Mrvoš

Cres, Stivan / Foto Državne nekretnine

Cres, Stivan / Foto Državne nekretnineRIJEKA – Državne nekretnine objavile su treći ovogodišnji javni poziv za zakup poslovnih prostora i garaža u vlasništvu RH s rokom za predaju ponuda do 26. travnja do 12 sati.


Država daje u zakup 10 poslovnih prostora, a među njima i prostore u Rijeci, Matuljima i Stivanu na Cresu te 21 garažu od kojih je jedna u Rijeci.


Poslovni prostor prve gradske zone može se zakupiti u Matuljima, na Kastavskoj cesti 3.
U Matuljima ponuđen je u zakup manji prostor od 40-ak četvornih metara s početnom mjesečnom zakupninom u iznosu od 265,23 eura. Poslovni prostor smješten u drugoj gradskoj zoni daje se u zakup u Rijeci na adresi Školjić 7B uz istoimeno parkiralište, a početni iznos zakupa ovog prostora od 76 kvadrata iznosi 1672 eura.


U Marohnićevoj 4, Draga Šćitara BB, iznajmljuje se garaža površine 15,4 m2, s početnom mjesečnom najamninom od 30,8 eura. U naselju Vulkan 3 iznajmljuje se prizemlje ulične zgrade od 13 m2, s početnom cijenom neto zakupnine od 208 eura. U Cresu se iznajmljuje prizemlje ulične zgrade površine 79,48 m2 s početnom cijenom od 635,84 eura.


Pregledi poslovnih prostora i garaža započinju 8. travnja 2024. prema terminima objavljenim u javnom pozivu i traju do 12. travnja 2024.


Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, osobno ili poštom. Informacije o prostorima nalaze se na poveznici: Natječaj za zakup poslovnih prostora 3/24. V. M.