Nevjerojatno

Drski vandali Riječaninu rastavili Clio pa ukrali branike. Sve su snimile kamere

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook

Auto mi je skršen. Vrata su iskrivljena, razbijeno je zadnje lijevo staklo. Pokradeni su branici i radio, opisuje Mateo Rožić stanje svog automobilaRIJEKA Trojica nevjerojatno drskih vandala i lopova jednom su Riječaninu usred noći skršili automobil parkiran kod Exportdrva na Delti.


Sve se odigralo u samom centru grada, 2. rujna iza 22 sata, a cijela “operacija” snimljena je na obližnjoj nadzornoj kameri.


“Auto mi je skršen. Vrata su iskrivljena, razbijeno je zadnje lijevo staklo. Pokradeni su branici i radio”, opisuje Mateo Rožić stanje svog Renault Clia.
Na snimci se vidi i kako vandali u jednom trenutku brišu otiske majicom, a čini se i da se jedan od lopova izrezao na komad stakla kad je probao otvoriti vrata.


Foto Facebook


Foto FacebookNakon što su razvalili vrata na Cliu, odmiču auto po parkiralištu, van obuhvata kamere. Kad se Clio ponovo pojavljuje na kameri, već mu nedostaju oba branika. Vandali potom auto bezobzirno guraju na prugu.


Ako su i imali namjeru da se auto u potpunosti uništi u naletu vlata, te pritom zametnu tragove, to im nije uspjelo.Skršeni Clio oko šest ujutro, kad je vlak trebao proći prugom, pomaknut je zahvaljujući intervenciji djelatnika željeznice. Auto su vratili na početnu poziciju uz pomoć vučne službe.


“Ako netko prepoznaje počinitelje neka se javi 3. policijskoj postaji ili meni pa ću ja dojaviti policiji”, apel je Matea Rožića.