Zaklada Sveučilišta i Metis

Donatorska aukcija 163 tisuća kn studentima, sportašima s inaviliditetom i Domu Tić

Ingrid Šestan Kučić

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Navodeći kako se radi o šestoj u nizu aukcija na kojoj je prikupljeno rekordnih 163 tisuće kuna direktor Metisa d.d. Jerry Pajić istaknuo je da raste broj sudionika i sredstava te da je u šest godina ukupno prikupljeno 639 tisuća kunaRIJEKA Zaklada Sveučilišta u Rijeci i tvtka Metis d.d. organizirali su potpisivanje ugovora povodom svečanog uručenja sredstava Donatorske aukcije slika čiji su organizatori bili u prosincu prošle godine.


Ugovori su potpisani s ovogodišnjim korisnicima sredstava, a riječ je o Dječjem domu Tić, Sportskom savezu osoba s invaliditetom Grada Rijeke te samoj Zakladi.


Navodeći kako se radi o šestoj u nizu aukcija na kojoj je prikupljeno rekordnih 163 tisuće kuna direktor Metisa d.d. Jerry Pajić istaknuo je da raste broj sudionika i sredstava te da je u šest godina ukupno prikupljeno 639 tisuća kuna.
Dodajući da se svake godine povećava i broj donatora voditeljica razvojnih projekata Metisa Dorotea Pešić Bukovac istaknula je da se na aukciji ne nude samo umjetnička djela, već i sportski rekviziti, a lani se aukciji priključio i Riječki sportski savez.


VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU U ČETVRTAK!