Tko je odgovoran?

Djevojčica na riječkoj Drenovi upala u “zatvorenu” šahtu nasred trga na kojem se igraju djeca!

Portal Novi list

Nije mi namjera nikoga optuživati, ali šahte su na svakom koraku i ovo se može ponoviti s puno gadnijim posljedicama pa ovo govorim kao upozorenje, rekao nam je Kristian BenićUz obilne kiše, poput one koja je jučer padala u Rijeci, česti su problemi sa šahtama, ali od jedne situacije  na Drenovi ledi se krv u žilama.


Tijekom igre na trgu, na zelenoj površini na kojoj se i inače djeca često igraju, jedna je djevojčica pala kroz “zatvorenu” šahtu.


“Večeras nam je dijete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta se izokrenula i ona upala unutra.
Srećom je to ona plitka varijanta, postoje i duboke gdje samo nestaneš. Sada nećemo razmišljati o toj opciji tragedije, UC je dobro i sad spava.


To je nasred zelenog dijela površine prilično solidno plaćenog središnjeg drenovskog trga na kojem se mahom igraju djeca. Ovakav level šoka nisu tri pandemije. Uglavnom, nisam neracionalan tip, ne mislim da gradska komunalija može i mora odmah riješiti svaki mikro problem, ali kada pogledam listu poteza, ponašanje pojedinaca, disfokuse, način provođenja pojedinih projekata iz te sfere pitaš se kako svi ne upadnemo u neku šahtu.


Uglavnom, nikada dijete ne smije upasti u šahtu jer se igra”, napisao je Kristian Benić na Facebooku.


Večeras nam je dijete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta…


Objavljuje Kristian BenićSrijeda, 23. rujna 2020.


Jutro nakon Benić je i dalje u šoku jer mu je nevjerojatno da se takve stvari mogu događati.


“Nije mi namjera nikoga optuživati, ali šahte su na svakom koraku i ovo se može ponoviti s puno gadnijim posljedicama pa ovo govorim kao upozorenje”, rekao nam je Benić.