Prijave

Dječji vrtić Bakar objavio natječaj za upis djece za novu pedagošku godinu

Sanja GašpertDječji vrtić Bakar objavio je natječaj za upis djece za pedagošku 2024./2025. godinu. Prijave za upis djece provodit će se od 20. do 31. svibnja, putem elektroničkog obrasca koji će u navedenom periodu biti dostupan na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Bakar.


Programi predškolskog odgoja za djecu predškolske dobi u Dječjem vrtiću Bakar ostvarivat će se kao redoviti cjelodnevni jaslički program i redoviti cjelodnevni vrtićki program, a provodit će se u tri objekta Dječjeg vrtića Bakar: Dječji vrtić Fijolica – Lokaj 193 a, 51 222 Bakar, Dječji vrtić Hreljin – Hreljin 267 a, 51 226 Hreljin i Dječji vrtić Škrljevo – Škrljevo 308 b, 51 223 Škrljevo.


Kapaciteti skupina utvrđeni su državnim pedagoškim standardom predškolskog odgoja i naobrazbe. Informacije o uvjetima, ostvarivanju prednosti pri upisu te načinu provođenja upisa nalaze se na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Bakar.
Sve ostale informacije mogu se dobiti na [email protected] ili na broj 091/233 2301.


Nakon obrađenih prijava i provedenih inicijalnih intervjua, 17. lipnja bit će objavljena lista reda prvenstva. Konačna lista upisane djece objavit će se 1. srpnja, na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Vrtića.