Popularni supermarket

Diskontni lanac Eurospin otvorio trgovinu u Viškovu, novo odredište za Pametnu kupnju

Bruna Matičić

SNIMIO : SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO : SERGEJ DRECHSLER

Ovom su prigodom predstavnici Eurospina Jedriličarskom klubu "3. maj" svečano uručili vrijednu donaciju u iznosu od 25.000 kuna, istaknuvši tako povezanost i želju za ulaganjem u lokalnu sredinuRIJEKA  Eurospin, hrvatski diskontni lanac talijanskih korijena danas je otvorio svoju prvu trgovinu na Kvarneru, i to u Viškovu, na adresi Furićevo 20.


Dolazak ovog popularnog diskontnog lanca privukao je pažnju građana, a vrata prve kvarnerske trgovine Eurospina svečano je otvorio voditelj Luka Bulić koji je prerezao vrpcu i dočekao prve jutarnje kupce koji su s nestrpljenjem čekali otvaranje.


Foto: SERGEJ DRECHSLER


Kako bi se zahvalili na dobrodošlici otvorenje poslovnice imalo je i dobrotvornu dimenziju. Ovom su prigodom predstavnici Eurospina Jedriličarskom klubu “3. maj” svečano uručili vrijednu donaciju u iznosu od 25.000 kuna, istaknuvši tako povezanost i želju za ulaganjem u lokalnu sredinu.
Viškovo, novo odredište za Pametnu kupnju stiglo je i na Kvarner, a građani će u njemu odsad moći kupovati po Eurospinovom modelu, birajući proizvode njihovih vlastitih robnih marki po povoljnim cijenama. Bogat asortiman koji čini preko 2.500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, svježe voće i povrće, delikatese i meso dio su ponude koje ova trgovina nudi, kao i brojne vlastite brendove otprije poznate hrvatskim kupcima, poput Amo Essere bio proizvoda bez laktoze i glutena, mliječnih proizvoda Land, zdravih obroka na biljnoj bazi Fior di Natura, aromatične kave Don Jerez ili talijanske tjestenine Tre Mulini.


Foto galerija: Otvorenje Eurospina - Viškovo Foto: Sergej Drechsler


Osim vlastitog asortimana po pristupačnim cjenama, Eurospin je svjestan važnosti domaćih proizvoda na pojedinom tržištu te njeguje suradnju s brojnim lokalnim dobavljačima. Tako je i na policama novootvorene trgovine moguće naći domaće proizvode iznimne kvalitete po pristupačnim cijenama, a posebno na odjelima Mesnice, Delikatese, Pekarnice te Voća i povrća gdje se asortiman svakodnevno dopunja svježim hrvatskim proizvodima.


Nakon što je prošle godine u kolovozu Eurospin otvorio svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj, novootvorena trgovina u Viškovu postala je šestnaesta po redu poslovnica Pametne kupnje i prvi otvoreni dućan na Kvarneru. Budući planovi Eurospina svakako je daljnje širenje hrvatskim tržištem, a njihovi ambiciozni planovi za iduću godinu uključuju nova otvorenja trgovina, kao i radnih mjesta diljem zemlje.