Prijatelji iz Slovenije

Delegacija Rogle posjetila Platak: Dogovorena marketinška suradnja za zimsku sezonu

Sanja Gašpert

Susret na Platku

Susret na PlatkuPLATAK – Skijalište Platak posjetila je delegacija slovenskog Skijališta Rogla, koju su ugostili predstavnici Goranskog sportskog centra d.o.o., direktor Alen Udovič i samostalni stručni suradnik za sport i odnose s javnošću Davorin Klobučar.


Posjet slovenske delegacije rezultat je suradnje predstavnika dvaju skijališta, započete prije dvije godine, a s ciljem povezivanja kroz marketinše i druge oblike suradnje.


– Prije dvije godine počeo sam obilaziti slovenska skijališta s ciljem uspostavljanja kontakata i ostvarenja buduće suradnje i upravo je ovaj današnji posjet rezultat tih kontakata. Dogovorena su, zasad, dva oblika marketinške suradnje za ovogodišnju zimsku sezonu. Naime, svi koji kupe godišnju skijašku kartu za Roglu, imat će osigurano tjedan dana skijanja na Platku, i obrnuto, oni koji kupe godišnju skijašku kartu za Platak, ostvarit će sedmodnevno skijanje na Rogli.
Drugi oblik suradnje dogovoren je putem lokalnih radioemisija, pa ćemo vikendom, kada su otvorena oba skijališta, imati organizirane radioemisije, kazao je direktor GSC-a Alen Udovič, dodajući kako Goranski sportski centar ovom suradnjom nastavlja s promocijom Platka koji se posljednjih godina, zahvaljujući višemilijunskim ulaganjima PGŽ-a, profilirao u poznato skijalište, ali i cjelogodišnju izletničku destinaciju.


Voditelj Skijališta Rogla Sašo Šušteršić sa svojim suradnicima iznio je slovenska iskustva u radu skijališta, posebice sa sustavom za zasnježivanje koji se na Platku gradi, a u Rogli je osigurao i do 120 snježnih dana u sezoni skijanja.