Predizborna karavana

Davor Bernardić i Restart koalicija u Rijeci. Pogledajte kako izgleda predizborni skup u doba korone

Damir Cupać

Snimio Damir Škomrlj

Snimio Damir Škomrlj

Ovdje u Rijeci sam u potpunosti uvjeren da Hrvatska ima budućnost jer može i zaslužuje bolje, poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić na središnjem predizbornom skupu za 8. izbornu jedinicu koji je održan na Trgu 128. brigade uz mjere socijalnog distanciranja.RIJEKA – Beskompromisno ćemo se boriti protiv korupcije, protiv zla koje je uništilo Hrvatsku. Hrvatska može i mora bolje. To je naša misija, a naši su principi pravda, jednakost, sloboda i ravnopravnost. Ljudi koji su na listama Restart koalicije su jamstvo da ćemo to i provesti nakon što 5. srpnja dobijemo povjerenje građana Hrvatske. A dobit ćemo ga jer svakim danom osjećamo da nam građani sve više vjeruju i daju nam podršku. Sve što oni žele je da im netko osigura mogućnost da dostojanstveno žive od svoga rada.


Ovdje u Rijeci sam u potpunosti uvjeren da Hrvatska ima budućnost jer može i zaslužuje bolje, poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić na središnjem predizbornom skupu za 8. izbornu jedinicu koji je održan na Trgu 128. brigade uz mjere socijalnog distanciranja. Bernardić je pozvao sve građane da izađu na izbore jer ako to ne učine, izaći će oni koji ne znaju da je Drugi svjetski rat davno završio i da je fašizam pobijeđen.


Foto galerija: Restart koalicija u Rijeci Foto: Damir Škomrlj


– Rijeka je simbol tolerancije i uključivosti. I upravo u Rijeci smo svjesni da smo jedan dan bliže izbornoj pobjedi i nužnim promjenama. Pobijedit ćemo zbog građana jer zaslužuju bolje. Najbolji put je put novog početka, to je put Restart koalicije koja će vratiti optimizam i nadu i učiniti našu zemlju normalnim mjestom za život. Danas je Hrvatska nesigurna zemlja za umirovljenike, za nezaposlene koji su ostali bez plaće, za radnike kojima su smanjene plaće zbog loših odluka aktualne vlade, nesigurna je zemlja za sve koji misle drugačije, Hrvatskom se širi val mržnje, netolerancije i nasilja, Hrvatska je nesigurna zemlja za mlade ljude koji odlaze. Takvu zemlju ne želimo, ova zemlja zaslužuje novi početak, uvjeren je Bernardić.
Više čitajte sutra u tiskanom izdanju Novog lista.