Očekuju vas bonovi

DANI OTVORENIH VRATA Na Škurinjama posebna pogodnost u sklopu promocije novog Clia!

NL Promo

Vaš rabljeni Clio tako u ADRIA Renaultu na Škurinjama vrijedi više! Tako se procijenjena vrijednost Clia 1 uvećava za 1000 kn, Clia 2 za 2000 kn, Clia 3 za 3000 kn, a Clia 4 za 4000 knSvi vlasnici starijih modela Renault Clio, samo u Adria Renaultu Škurinje mogu dobiti bonove kojima se uvećava vrijednost vozila, dodatno na iznos procijenjene vrijednosti vozila. 


 


Vaš rabljeni Clio tako u ADRIA Renaultu na Škurinjama vrijedi više!
 


Tako se procijenjena vrijednost Clia 1 uvećava za 1000 kn, Clia 2 za 2000 kn, Clia 3 za 3000 kn, a Clia 4 za 4000 kn!


Dani otvorneih vrata - Adria Renault


Dani otvorneih vrata – Adria Renault 


Naime, svi vlasnici vozila koji pristupe besplatnoj procjeni svoga Renault  Clia dobit će vrijednosni bon kojega mogu iskoristiti pri kupnji novoga Clia 5.


Vrijednosni bon može se iskoristiti sve do kraja listopada, do kada se zainteresirani mogu odlučiti za kupovinu novog Clia 5!


 


Besplatna procjena vozila obavlja se u Renault servisu u sklopu autocentra Adria Renault na Škurinjama – Mihačeva draga 7. 


Dani otvorneih vrata - Adria Renault


Dani otvorneih vrata – Adria Renault 


Za Dane otvorenih vrata, ovoga petka i subote, autocentar Adria Renault Škurinje otvoren je od 8 – 20 sati, a za pregled i procjenu vozila Renault Clio nije se potrebno prethodno naručiti. 


Svi zainteresirani mogu u petak i subotu u Adria Renaultu Škurinje i isprobati novi Renault Clio koji će vas sigurno oduševiti na prvu! Više informacija možete dobiti na broj 051 226 620.


Dani otvorneih vrata - Adria Renault


Dani otvorneih vrata – Adria RenaultDani otvorneih vrata - Adria Renault


Dani otvorneih vrata – Adria Renault