Ljetni plesni kamp

Dance Queen kamp održan i ove godine: U Kraljevicu se svi vraćaju plesati

Sanja Gašpert

Rasplesana ekipa odlazila je i na brojne izlete

Rasplesana ekipa odlazila je i na brojne izlete

Već četvrtu godinu zaredom Kraljevica postaje plesno središte, a ove je u školu stiglo 150 plesača iz cijele Hrvatske. Cijeli koncept rada usmjeren je na poboljšanje specifične tehnike plesa i akrobatike 


 


KRALJEVICA – Plesni klub Dance Queen ugostio je više od 150 plesača iz cijele Hrvatske, na njihovom ljetnom plesnom kampu, koji se održavao po turnusima od po pet dana, gdje su uz stručni tim trenera i pedagoga Plesnog kluba Dance Queen sudjelovali i ostali vanjski plesni stručnjaci.


Intenzivan rad
Kamp je obilježio intenzivan rad, mnogo novih znanja, zabavni sadržaj kao što je tjedno izlet brodom gdje ih je ugostila konoba Rivica te posjet klaunice Karmelino i iluzionista Andreja za one najmlađe, posjet akvariju, sudjelovanje u plesnim igrokazima i predstavama i mnogo drugih zabavnih i plesnih sadržaja.


Kako ističu u Klubu, cijeli koncept rada usmjeren je na poboljšanje specifične tehnike plesa i akrobatike pod vodstvom Sandre Ložnik Videčak Glad, Marije Španje i Dorothee Zubović. Razne plesne stilove kao što su latinski plesovi – samba,hip hop, suvremeni ples vodile su Kristina Paunovski (umjetnica s riječke plesne scene), Gabrijela Pilić (plesačica iz TV showa Ples za zvijezdama) i Mia Velepič (plesačica i studentica Plesne akademije u Nizozemskoj). Svakodnevno u provođenju ostalih zabavnih aktivnosti, kao i animacije bile su zadužene trenerice Andrea Bolf (edukatorica suvremenog plesa), Klaudia Konjević (trenerica plesa), Eli Pravdica (plesačica i prvostupnica ranog i predškolskog odgoja) i Petra Velepič (plesačica Plesnog kluba Dance Queen, koja se odazvala volonterski u radu s najmlađima).


U Kraljevici se pleše od malih nogu

U Kraljevici se pleše od malih nogu


Sportaši breakinga


Također, u zadnjem turnusu kampa pridružili su se i sportaši breakinga te su paralelno dječaci imali svoje radionice u break danceu i sudjelovali i na akrobatskim treniznima te se u Klubu nadaju kako će sljedeće godine biti još više malih breakera.


– Jako smo ponosni te nam je izuzetna čast što je već četvrtu godinu zaredom Kraljevica plesno središte te što nam se svake godine svi vraćaju. Moram zahvaliti svima koji su nam pomogli i svojim uslugama kako bi cijeli plesni kamp imao savršenu hranu, a najviše Konobi Fran Krsto Frankopan i konobi Rivica te ovom prilikom poručujemo svima koji nam se žele priključiti i sljedeće godine da budu brzi jer se jako brzo popune mjesta, točnije ove godine su u jednom danu bila popunjena cijela dva turnusa kampa, kazala je Sandra Ložnik Videčak Glad.