Startup inkubator

Četiri radionice za male poduzetnike u svibnju

Sanja GašpertProljetno izdanje specijaliziranog programa Startup inkubatora Startup Lite broji četiri radionice na neke od top-tema suvremenog poduzetništva. Edukacije vode iskusni poduzetnici i stručnjaci, a sve se odvija u prvoj polovini svibnja u centru RiHub, s početkom u 18 sati.


Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, uz obaveznu prethodnu prijavu. Prijave na jednu ili više radionica obavljaju se na email [email protected] najmanje jedan radni dan prije održavanja, a u njoj se navodi ime i prezime te broj telefona sudionika.


Radionice su namijenjene malim i mikro poduzetnicima i onima koji to žele postati, ali i svim zainteresiranim građanima koji žele proširiti svoja poslovna znanja i možda se, u budućnosti, odvažiti na otvaranje vlastitog poslovnog subjekta.
O temi »Digitalni marketing za male poduzetnike« će 7. svibnja govoriti Tomislav Lukić, 9. svibnja Jan Varljen održat će radionicu s temom »Monetizacija i prodaja za početnike«, 14. svibnja Dalibora Bijelić vodi radionicu s temom »Vizualna komunikacija kroz društvene mreže za startupovce i male poduzetnike«, dok je posljednja na programu radionica »Canva za početnike«, koju će 15. svibnja voditi predavačica Neda Pršo.