Javni poziv

Čavle biraju najuspješnije sportaše i sportske djelatnike

Sanja GašpertČAVLE – Općina Čavle objavila je javni poziv za izbor najuspješnijih sportaša i sportskih djelatnika. Predmet ovog poziva je predlaganje kandidata za dodjelu nekoliko vrsta priznanja – najuspješniji sportaš, najuspješniji mladi sportaš, najuspješnija sportašica, najuspješnija mlada sportašica, najuspješnija muška ekipa te najuspješnija ženska ekipa.


Posebna godišnja priznanja koja se dodjeljuju su priznanje najuspješnijem sportašu u kategoriji osoba s invaliditetom, najuspješnijem sportskom djelatniku te sportašima i sportskim ekipama za ostvarena izuzetna sportska postignuća.


Prijedlog za izbor najuspješnijih, odnosno nominaciju mogu dati sportske udruge.
U konkurenciju za godišnja priznanja u uzrastu »mladi« mogu se kandidirati sportaši i sportašice u dobi do navršenih 15 godina života, ovisno o natjecateljskim dobnim kategorijama u kojima su ostvarili natjecateljski rezultat u pojedinom sportu.


U slučaju postignutih jednakih ili približno jednakih sportskih ostvarenja, prednost će imati sportaši starijeg uzrasta. U ekipnim sportovima prednost za dodjelu godišnjih priznanja imaju olimpijski sportovi s cjelogodišnjim sustavom natjecanja i čiji natjecatelji nemaju mogućnosti sudjelovati u drugim pojedinačnim i ekipnim disciplinama istog sporta. U obzir će se uzeti rezultati za postignute sportske dosege u protekloj godini računajući od 1. kolovoza 2020. godine do 30. lipnja 2021. godine.


Prijedlozi se zaprimaju u Općinu Čavle, Čavja 31, 51 219 ČAVLE, uz naznaku: Javni poziv za izbor najuspješnijih sportaša i sportskih djelatnika općine Čavle, zaključno do 6. kolovoza, isključivo na e-adresu [email protected] ili osobnom dostavom u pisarnicu Upravnog odjela za lokalnu samoupravu i upravu Općinu Čavle.