Akcija

Čavjani pomogli Psihijatrijskoj bolnici Lopača

Sanja Gašpert

Odaziv na akciju bio je iznad svih očekivanja

Odaziv na akciju bio je iznad svih očekivanja

Donacijama su napunili veliki dostavni kombi i sve prikupljeno i sortirano odvezli u bolnicuU Čavlima je održana humanitarna akcija za pomoć Psihijatrijskoj bolnici Lopača, koju su organizirali Crveni križ Čavle, Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Čavle te Forum žena SDP-a Čavle i Rijeka, a svojim donacijama realizirali brojni mještani.


U akciji je sakupljeno dvadesetak jastuka, više od stotinu plahti, toliko i jastučnica i popluna, deseci deka, ručnika, trenirki, pidžama, oko 200 pelena, kuhinjskih krpa, keksa i drugih neophodnih potrepština.


– Napunili smo veliki dostavni kombi i sve prikupljeno i sortirano odvezli u bolnicu. Odaziv je bio iznad očekivanja, a sve to govori o velikom srcu naših ljudi koji su po ne znam koji put izabrali biti humani.
Bolnici Lopača stojimo na raspolaganju i za buduće akcije, a isto tako i svakom tko zatraži pomoć, kazala je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić, zahvaljujući organizatorima, ali i svima onima koji su svojim donacijama pomogli u realizaciji ove humanitarne akcije