Lokalni izbori

Cappelli uvjeren u pobjedu u drugom krugu, HDZ bi mogao podržati Štimca: “Mi smo za promjene”

Barbara Čalušić

Gari Cappelli / Foto: V. KARUZA

Gari Cappelli / Foto: V. KARUZA

Mi nećemo rezati vrpce, mi ćemo raditi, rekao je CappelliRIJEKA – Izbori za Primorsko-goransku županiju dokazali su da njezini građani žele promjene, konstatirao je HDZ-ov kandidat za župana Gari Cappelli.


– Nakon što smo dobro prespavali, možemo reći da dobro raspoloženi i optimistični idemo u drugi krug. To je povijesni rezultat bez obzira na matematičke rezultate koji nam se žele nametnuti.


Komadina je izgubio 20 posto glasaova i 60 tisuca birača je reklo da želi promjene. Mislim da je to vrlo jasna poruka drugoj strani bez obzira što se ona pravi da je sve normalno, poručio je Cappelli.
Zahvalio se Olegu Butkoviću koji za PGŽ prema njegovim riječima napravio ogromne pomake, samo što si netko drugi preuzima zasluge i reže vrpce.


– Mi nećemo rezati vrpce, mi ćemo raditi, dodao je.


Cappelli ne želi uspoređivati PGŽ s drugim županijama, nego samo Zagrebom, a PGŽ može dobiti zamah novim investicijama, a njegova se stranka, kako kaže, u tome dokazala.


Kad je riječ o suradnji s ostalim strankama i podršci rekao je da očekuje da će svi podržati HDZ u PGŽ-u pa čak i lijevo orijentirani birači jer će prepoznati dobar i kvalitetan program.


Na pitanje novinara o tome hoće li HDZ podržati nekog kandidata na izborima u Rijeci, Cappelli je rekao da će o tome odlučiti na tijelima stranke, ali je potom znakovito dodao:


“Naravno, mi smo za promjene”.