Zadovoljni rezultatima

Butković: Izjednačili smo se sa SDP-om u Primorsko-goranskoj županiji

Damir Cupać

Oleg Butković / Foto: D. ŠKOMRLJ

Oleg Butković / Foto: D. ŠKOMRLJ

Došli smo na dva posto što je pokazatelj našega dobrog rada. To su prepoznali birači kojima se zahvaljujem i na izlasku na izbore i na potpori, kaže šef primorsko-goranskih HDZ-ovacaRIJEKA Dopredsjednik HDZ-a i predsjednik primorsko-goranskog ogranka Oleg Butković nije pao u trijumfalističku zamku, iako i te kako ima razloga za slavlje i na nacionalnoj i na lokalnoj razini.


HDZ se u Primorsko-goranskoj županiji gotovo izjednačio sa SDP-om kada se zbroje rezultati i došao je na 34 posto, dok SDP ima 36 posto.


– Došli smo na dva posto što je pokazatelj našega dobrog rada. To su prepoznali birači kojima se zahvaljujem i na izlasku na izbore i na potpori.
Ponavljali smo cijelo vrijeme da su se Istra, Rijeka i Kvarner promijenili u četiri godine zahvaljujući državnim investicijama i građani su to prepoznali. Sretni smo, ali to je velika odgovornost za sve nas jer nas očekuju lokalni izbori za manje od godinu dana.


Uz određene korekcije na lokalnoj razini kada je riječ o radu naših ogranaka, a tako i u Rijeci, uvjereni smo da ćemo nastaviti pozitivan trend s parlamentarnih izbora, ocijenio je Butković.