Kakav prizor

Barakude u kupaćim gaćicama prošetale centrom Rijeke: “Hvala Bogu da sam ovo u 70. godini dočekala”

Valentina Prokić

Foto: M. LEVAK

Foto: M. LEVAK

Na Korzu su ulogu manekena odigrali Andro Bušlje, Maro Joković, Marko Bijač, Loren Fatović, Ante Vukičević, Luka Lončar i Paulo ObradovićRIJEKA – Sedmorica hrvatskih vaterpolista u kupaćim gaćicama i ogrtačima s oznakama nacionalne vrste šetali su tijekom poslijepodneva kratku dionicu ispred bara Pommery te pili kavu u poznatom riječkom kafiću za potrebe snimanja promotivnog sporta Hrvatskog vaterpolskog saveza.


Barakude su na dvotjednim pripremama na bazenu Kantrida za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Na Korzu su ulogu manekena odigrali Andro Bušlje, Maro Joković, Marko Bijač, Loren Fatović, Ante Vukičević, Luka Lončar i Paulo Obradović.


Obradović se nakon šest godina ponovo vratio u reprezentaciju, a Riječanima je ostao u dobrom sjećanju od vremena kada je nosio kapicu Primorja EB te je privukao najviše pažnje, a bilo je i nekolicina onih koji su ga željeli pozdraviti i poželjeti mu sreću.
– Nije mi ovo prvi put da snimam reklamne spotove, a nije mi ni prvi put da se skidam u centru grada. Posebno tu na Korzu, rekao je kroz smijeh legendarni Medo, koji će uvijek u Rijeci biti rado viđen gost bez obzira na to čiju kapicu nosio.Nekim je igračima bilo malo i neugodno u glumačkoj ulozi u centru grada.


– Iskreno, meni je ovo prvi put da šetam centrom u kupaćem, komentirao je iskusan Andro Bušlje.


Zanimljivo, snimatelj spota također je bivši Primorjaš Ivan Buljubašić, koji sada igra za Trieste.


Buljubašić i njegova supruga Marina Parlov Buljubašić završili su Akademiju za videoprodukciju MPA, a nakon što je Buljubašić odlučio završiti svoju reprezentativnu karijeru, HVS ih je odlučio angažirati za potrebe snimanja reklamnog spota.


Foto galerija: Barakude u kupaćim gaćicama prošetale centrom Rijeke Foto: Mateo Levak


Barakude u kupaćim gaćicama definitivno su bile privlačan prizor Riječankama koje su se u tom trenutku našle na Korzu, no svakako je jedan od najboljih komentara uputila 70-godišnja prolaznica:


– Hvala Bogu da sam i ja u 70. godini dočekala da vidim ovako zgodne dečke u kupaćima i to još u centru grada.


Zastajali su i muški prolaznici, a jednoga je zanimalo jesu li doplivali s Kantride pa su u Pommeryu stali malo na odmor.


Barakude su tako bile nesvakidašnji, ali vrlo ugodan dodatak sunčanom riječkom poslijepodnevu.