Utrka poslovnjaka u Rijeci

B2RUN Trčalo 1.250 zaposlenika iz stotinjak riječkih kompanija

Vladimir Mrvoš

Snimio Mateo LEVAK

Snimio Mateo LEVAK

Stazu od 5 kilometara najbrže su pretrčali Alen Matovina iz Centra za vozila Hrvatske u muškoj i Marina Juranić iz Grada Rijeke u ženskoj konkurencijiRIJEKA – Da se utrka B2Run uistinu nametnula kao »place to be«, svjedoči more zaposlenika koji su u danas poslijepodne preplavili Gat Karoline Riječke te njih više od 1.250 zajedno pretrčali ukupno 6.300 kilometara, što je otprilike jednako udaljenosti između Rijeke i New Yorka.

Foto galerija: B2Run utrka u Rijeci Foto: Mateo LevakNakon što su brojni zaposlenici, menadžeri i ostali članovi raznih organizacija, tvrtki iz javnog i privatnog sektora i obrta s područja Rijeke, okolice, ali i cijele Hrvatske, odradili zajedničko zagrijavanje uz fitness trenericu te savladali stazu središtem grada u duljini od pet kilometara, druženje se nastavilo dodjelom medalja i plaketa za najbrže zaposlenike i timove te na after run partyju na istoj lokaciji.


– Primjećujemo kako je želja za druženjem i osjećajem zajedništva u kompanijama i dalje u porastu, a B2Run to upravo pruža. U fokusu su nam pokretanje međusobne i međuodjelne komunikacije, jačanje neformalnih veza unutar organizacija i širenje osjećaja radosti i zajedništva, izjavila je Ana Barčot, iz organizacije utrke.
Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača i trkačica, kao i najbolje ekipno vrijeme u različitim kategorijama s obzirom na broj zaposlenika tvrtke.


U muškoj konkurenciji prvi je kroz cilj prošao Alen Matovina iz Centra za vozila Hrvatske, dok je u ženskoj konkurenciji to bila Marina Juranić iz Grada Rijeke. U ekipnoj kategoriji apsolutnu pobjedu odnio je Centar za vozila Hrvatske.


Cilj utrke jest kroz rekreaciju provesti kvalitetan teambuilding, sudionicima pružiti mogućnost korisnog networkinga i ojačati timski duh unutar poslovne obitelji.


Nakon Rijeke najveći teambuilding u Hrvatskoj seli se u Osijek, 15. lipnja, a potom i u Zagreb, 14. rujna. Mjesta za Osijek su već popunjena, no sve tvrtke koje žele biti dio jedinstvenog druženja s kolegama, još uvijek se mogu prijaviti na B2Run Zagreb.